Skip the navigation

PASTAVALS

5KSMPSA

2 års garanti

Tillbehör med pastavals för alla köksmaskiner. Rulla degen jämnt för lasagne, pasta och mycket mera.

kr 1 799,00

  • Checked

    Kostnadsfri standardleverans på beställningar över 975 kr

  • Checked

    14 dagars gratis retur

  • Checked

    100% säker betalning

Rulla dig fram till pastaperfektion

Ta med dig en smak av Italien till köket med vår pastavals. Sätt den på din KitchenAid-blender och gör pastakavlingen lekande lätt. Få härligt jämna degskivor och laga dina favoritpastarätter hemma.

Gjord för alla köksmaskiner från KitchenAid

Tillverkad i rostfritt stål

Pastavals med 8 tjockleksinställningar

Vad finns i förpackningen?

KitchenAidspastavals 5KSMPSAär ett måste för alla pastaälskare. Montera den helt enkelt på din KitchenAid-köksmaskin och låt den göra allt det hårda arbetet.

Härligt lättkavlad pasta

Färsk, hemlagad pasta är ett härligt enkelt och givande sätt att förgylla dina italienska rätter. Med bara fyra enkla ingredienser och vår KitchenAid-pastavals kavlar du ut proffsig pasta på nolltid! Prova att experimentera med naturliga färgämnen som morot, peppar eller rödbetor för en extra färgklick.

Mixer-attachments-pasta-roller-two-man-using-pasta-roller

Passar alla KitchenAid-köksmaskiner perfekt

KitchenAid-pastavalsen förvandlar alla våra köksmaskiner till en pastamaskin – nu behöver du ingen annan apparat i ditt kök. Den här pastavalsen i rostfritt stål är utformad exklusivt för att fungera med alla modeller av KitchenAid-köksmaskiner och fästs säkert på din köksmaskin, vilket skapar ett robust nav som garanterar härligt tunn pasta varje gång – färdig att skäras till med våra KitchenAid-pastaskärare (säljs separat) eller dina egna pastaverktyg.

Mixer-attachments-pasta-roller-women-using-pasta-roller

Säg farväl till värkande armar

KitchenAids pastavals är utformad för enkelhet och kontroll och skapar hemlagad pasta utan värkande armar. När du har gjort degen och låtit den vila matar du den genom pastavalsen tills den är lagom tjock. 


Dela upp din färska deg i bitar och platta till, och strö sedan lite mjöl på degen. Oavsett om du gör bred tagliolini eller smal linguine garanterar våra åtta tjockleksinställningar härligt tunna pastaark varje gång.

Mixer-attachments-pasta-roller-different-stand-mixers-with-pasta-roller-attachment

Tillverkad i Italien av högkvalitativt rostfritt stål

Unna dig en pastavals som håller. Den är tillverkad i Italien av högkvalitativt rostfritt stål, är hållbar och exakt och kavlar ark efter ark till den tjocklek du behöver. 


Vi har även sett till att den är lätt att rengöra. Den medföljande praktiska lilla rengöringsborsten når alla svåråtkomliga delar och rensar bort eventuell torkad deg. Torka sedan av med en torr trasa inför nästa användning.

Mixer-attachments-pasta-roller-stand-mixer-with-pasta-cutter-attachment

Gå vidare till KitchenAid-pastaskärare

När du har dina tunna, jämna ark kan du gå vidare till att skära. Du kan antingen använda manuella pastaskärverktyg eller vår pastaskärare till att göra spaghetti, fettuccine eller andra nudlar, breda som smala (säljs separat). Bara montera din valda skärare på din KitchenAid-köksmaskin för läckert slanka pastaremsor. 

Muckeecas

Pastavalsen är ett måste. Det här verktyget är så mycket lättare att använda än modeller med handtag. Den frigör händerna så att du kan stötta pastan på längden. Jag har lärt mig att dela längden på mitten när den är halvvägs igenom för att få pastan riktigt tunn. När det blev dags att rengöra följde jag instruktionerna. Låt den torka. Använd borsten för att rengöra valsarna medan du ökar och minskar tjockleken. Fungerar varje gång. Utmärkt produkt.

Läs alla recensioner
img-testimonial-SE

Ta en titt på detaljerna

Vad säger andra användare?