Hem>Tillbehör>Tillbehör för Köksmaskin> Universaltillbehörssats (5KSMFGA + 5KSMFVSP + 5KSMVSA) 5KSM2FPPC

Universaltillbehörssats (5KSMFGA + 5KSMFVSP + 5KSMVSA) 5KSM2FPPC

kr 2.719,15 kr 3.199,00
Lägg till i kundkorgen
kr 2.719,15 kr 3.199,00
-15%
Universaltillbehörssats (5KSMFGA + 5KSMFVSP + 5KSMVSA) 5KSM2FPPC
kr 2.719,15 kr 3.199,00
Inklusive moms
Guarantee_2Y
5KSM2FPPC - 859711577220
kr 2.719,15 kr 3.199,00
Inklusive moms
Leverans senast onsdag 8 februari 2023

Produkten läggs till i kundvagnen

Fortsätt till kassan

En sats för att mala, skiva, strimla och passera

Säg hej till din nya sous-chef. Den här supersatsen maler, skivar, strimlar och passerar, så att du får mer tid att skapa!

Malning äger

Hemlagade hamburgare? Inga problem! Kombinera ingredienser och skapa din perfekta smakbomb på nolltid. Är du mer för vegetariskt? Kvarntillbehöret är perfekt för nästa omgång av falafel eller energibollar.

Skiva på!

Skär dina grönsaker med skivnings-/strimlingsdelen på några sekunder. Du kan använda satsen för tomater, gurka, lök och ost. Sluta hacka, börja skiva!

Pressa dig inte ...

... passera frukten och grönsakerna! Gör salsa, puréer eller sylt till en maträtt. Lägg till de smaker och kombinationer du vill ha och få din kulinariska kreativitet att räcka så långt du kan!

Mal med stolthet

Välj mellan grov och fin konsistens med det här nya och förbättrade kvarntillbehöret. Byt bara ut skivorna efter den malningsstorlek du behöver och kom igång. Den är stark, robust och redo för frekvent användning.

texture

Skiva och riv snabbt

Oavsett om du behöver en stor mängd riven ost eller några prydligt skivade äpplen gör skivnings-/strimlingsdelen jobbet åt dig. Den klarar frukter och grönsaker med stor eller liten diameter. Är du redan klar? Ta två gurkskivor och slappna av!

Personlig passertillsats

Lämna kvar skalen och kärnorna och släpp bara igenom de viktiga smakerna och safterna tack vare passertillsatsen för frukt och grönsaker som ingår i satsen. Den finfördelar dina ingredienser för färsk sylt, såser, barnmat med mera.

texture

Universaltillbehörssats (5KSMFGA + 5KSMFVSP + 5KSMVSA) 5KSM2FPPC

I den här satsen ingår tre viktiga delar till din köksmaskin från KitchenAid: en passertillsats för frukt och grönsaker, en köttkvarn och en skivnings-/strimlingsdel. Genom att kombinera de här tre delarna kan du tänja på de kreativa gränserna i köket! Du kan göra allt från falafel med egna ingredienser och smaker till puréer och sylt samt vackra sallader. Behöver du hjälp med förberedelserna? Med de här delarna är inga problem! Den här universaltillbehörssatsen är allt du behöver för att tillaga en komplett måltid! Med kvarnen får du den perfekta konsistensen på hamburgerbiffarna, passertillsatsen för frukt och grönsaker ser till att salsan är fri från skal och kärnor och skivnings-/strimlingsdelen hjälper dig att få till perfekt skivade gurkor och tomater på nolltid! Hela satsen är utformad för att passa alla elektriska köksmaskinsmodeller från KitchenAid, så att du alltid har ett kompakt och stadigt verktyg på köksbänken när du behöver det! Den perfekta souschefen ...

Dokument och registrering

Registrera din produkt
Registrera din produkt för att förbättra din upplevelse av KitchenAid hushållsapparater: få exklusiva erbjudanden och kampanjer, tips och knep och mycket mer.

Fler tillbehör till din köksmaskin?

UPPTÄCK VÅR DELAR
attachments

Söker du matinspiration?

SE ALLA RECEPT
recipes
top
Välj en annan produkt

Jämför

Jämför produkter

Du får inte köpa fler än 3 produkter. Ta bort en produkt innan du lägger till en ny.