Hem>Tillbehör>Tillbehör för Köksmaskin> Tillbehörssats (5KSMFGA + 5KSMFVSP) 5KSMFVSFGA

Tillbehörssats (5KSMFGA + 5KSMFVSP) 5KSMFVSFGA

kr 2.199,00
Tillbehörssats (5KSMFGA + 5KSMFVSP) 5KSMFVSFGA
kr 2.199,00
Inklusive moms
Guarantee_2Y
5KSMFVSFGA - 859711577210
kr 2.199,00
Inklusive moms

Vill du beställa den här produkten?

SKICKA ETT E-POSTMEDDELANDE TILL MIG NÄR DEN ÄR TILLGÄNGLIG

Om du vill kan du få ett e-postmeddelande när den är tillgänglig igen.

Vald färg Vit

Observera att din e-postadress behandlas i enlighet med vårt sekretessmeddelande

Produkten läggs till i kundvagnen

Fortsätt till kassan

Den dynamiska duon: kvarn- och passersats

Med de här KitchenAid-delarna kan du förbereda dig effektivt för burgare, falafel, sylt, såser och puréer. Nu kör vi!

Blanda dina idéer

Du kan snabbt finhacka, riva och mala vilken kombination du vill. Lägg i kött, fisk, örter, kryddor, grönsaker, frukt, ostar och njut av nyttig mat.

Pressa dig inte ...

... passera frukten och grönsakerna! Gör salsa, puréer eller sylt till en maträtt. Lägg bara till den här delen till kvarndelen och låt din kulinariska kreativitet flöda!

Kontrollera ingredienserna

Det är du som är kock. Håll koll på exakt vad som är i köttbullarna eller salsan du gör hemma. Kvarnen och passertillsatsen tar hand om allt.

Mal med stolthet

Välj mellan grov och fin konsistens med det här nya och förbättrade kvarntillbehöret. Byt bara ut skivorna efter den malningsstorlek du behöver och kom igång. Den är stark, robust och redo för frekvent användning.

texture

Personlig passertillsats

Lämna kvar kärnorna och skalen och släpp bara igenom de viktiga smakerna och safterna. Passertillsatsen för frukt och grönsaker är avsedd att användas tillsammans med köttkvarnen. Den finfördelar dina ingredienser för färsk sylt, såser, barnmat med mera.

Starkare tillsammans

Båda delarna passar perfekt på KitchenAid-köksmaskinens frontfäste. Lägg bara ingredienserna på matbrickan och använd den medföljande mataren för att föra maten mot kniven och plattorna.

texture

Tillbehörssats (5KSMFGA + 5KSMFVSP) 5KSMFVSFGA

Med den här användbara uppsättningen av delar till köksmaskiner från KitchenAid kan du laga nyttiga och innovativa maträtter från grunden. Du får allt du behöver för att bearbeta rått kött och fisk, grönsaker, hårdostar och frukter och tillaga hamburgare, sylt, salsa, såser, barnmat och mycket mer! Köttkvarnen från KitchenAid omvandlar snabbt ingredienser med ett urval av fina eller grövre malningsskivor. Använd mataren för att på ett säkert sätt leda maten mot kniven och skivorna. Passertillsatsen för frukt och grönsaker från KitchenAid kan också användas vid sidan om kvarnen för att ta bort skal och kärnor och skapa fina puréer. Med den får du en extra strut och bricka till köttkvarnen. Efter användning kan den diskas i diskmaskin för enkel rengöring. Utformad för att drivas av valfri elektrisk köksmaskin från KitchenAid – fäst helt enkelt kvarn- och passersatsen på frontfästet och få ett stadigt verktyg på köksbänken.

Dokument och registrering

Registrera din produkt
Registrera din produkt för att förbättra din upplevelse av KitchenAid hushållsapparater: få exklusiva erbjudanden och kampanjer, tips och knep och mycket mer.

Fler tillbehör till din köksmaskin?

UPPTÄCK VÅR DELAR
attachments

Söker du matinspiration?

SE ALLA RECEPT
recipes
top
Välj en annan produkt

Jämför

Jämför produkter

Du får inte köpa fler än 3 produkter. Ta bort en produkt innan du lägger till en ny.