Skip the navigation
Tillbehör till köksmaskin>Tillbehör för köksmaskiner>TILLBEHÖRSSET FÖR KVARN OCH PASSERTILLSATS

TILLBEHÖRSSET FÖR KVARN OCH PASSERTILLSATS

5KSMFVSFGA

2 års garanti

Köttkvarn och passersats för alla köksmaskiner.

kr 2 299,00

  • Checked

    Kostnadsfri standardleverans på beställningar över 975 kr

  • Checked

    14 dagars gratis retur

  • Checked

    100% säker betalning

Allt du behöver för läckra hemlagade måltider

Med denna fantastiskt användbara duo kan du skapa alla typer av rätter från grunden. Mal allt från kött och fisk till grönsaker eller ost i kvarnen, och använd passertillsatsen för mjuk eller kokt frukt och grönsaker.

Gjord för alla köksmaskiner från KitchenAid

Köttkvarnen 5KSMFGA för kött, grönsaker, ost med mera

Passertillsatsen 5KSMFVSP för såser och puréer

Vad finns i förpackningen?

KitchenAids sats med köttkvarn och passertillsats 5KSMFVSFGA fästs på din köksmaskin för alla typer av hälsosamma, hemlagade rätter. Stressfri matlagning från grunden.

Från hamburgare till bärkompott

Så många val från ett set med delar. Se hur det klarar allt från amuse-bouche och förrätter, ända till desserter.

Setet med kvarn och passertillsats utökar din kreativitet

KitchenAid-setet med köttkvarn och passertillsats ger dig självförtroendet att prova alla typer av nya, kreativa rätter. Den tar hand om det tunga arbetet och lämnar de roliga bitarna åt dig. Med de två delarna kan du göra allt från vegoburgare, paté eller köttbullar, till salsa, puré eller sylt.

Mixer-attachments-meat-grinder-and-strainer-set-empire-red-mixer-with-attachment-man-grinding-meat

Låt köksmaskinen göra det hårda arbetet

Setet med köttkvarn och passertillsats är enkelt att sätta ihop, och sedan kan du ansluta det till universalfästet på alla KitchenAid-köksmaskiner. Du kan antingen använda kvarnen på egen hand, eller montera passertillsatsen på kvarnen, för att dubblera vad din köksmaskin kan göra⁽¹⁾. 

Det är ett rent nöja att se kvarnen arbeta, för perfekta vegoburgare eller hamburgare, ströbröd, patéer eller ost. Sätt på passertillsatsen så får du perfekt släta frukt- eller grönsakspuréer, sylt eller såser. Rätterna blir inte bara fräschare, hälsosammare och utan konserveringsmedel, du kan dessutom experimentera med olika smakkombinationer.

Mixer-attachments-meat-grinder-and-strainer-set-empire-red-mixer-with-attachment-straining

Mal dig fram till en hälsosammare dag

Med kvarndelen i setet kan du välja precis de ingredienser du gillar för hemgjorda versioner av dina favoriter. Experimentera med att lägga till olika typer av smaker och en personlig touch på det du maler, som persilja, vitlök, rosmarin och mycket mer. Möjligheterna är oändliga. 

Den fina skivan ger dig jämna resultat när du gör paté, barnmat, pålägg eller kött till hamburgare, köttbullar eller korv med en finare konsistens. Den medelgrova skivan är för lite grövre hamburgare och biffar, eller grönsaker till soppor, grytor eller vegetariska hamburgare. Den grova skivan ger dig ännu lite grövre resultat och bearbetar grönsaker och ostar till den perfekta konsistensen för chili eller köttpajer.

Mixer-attachments-meat-grinder-and-strainer-set-onyx-black-mixer-with-attachment-making-juice

Passera utan krångel för de jämnaste rätterna

Passertillsatsen för frukt och grönsaker i det här setet arbetar tillsammans med köttkvarnen för att bryta ner ingredienser. I passerstruten tas eventuella skal, stjälkar eller skalkar bort, för en silkeslen konsistens. 

Du kan använda den som en sil för tomater, citroner, druvor eller hallon, eller för att göra äppelmos, pumpapuré och många andra läckra rätter och tillbehör. Med denna underbara matkvarnsdel finns det så mycket att prova!

Mixer-attachments-meat-grinder-and-strainer-set-empire-red-mixer-with-attachmenet-man-strainis-vegetables

Allt du behöver för ett grundligt arbete

Vi har sett till att setet med köttkvarn och passertillsats från KitchenAid har allt som du behöver. Förutom malningsskivorna och kniven finns en matare för att på ett säkert sätt leda ingredienserna mot kniven och malningsskivan. Med det löstagbara matarbordet är det superlätt att bearbeta ingredienser.

När du är klar kan passerstruten, passerskyddet, malningsskruven, mataren och det löstagbara matarbordet enkelt sättas i diskmaskinens övre ställ. Resten av delarna kan du diska i varmt vatten med diskmedel. Lätt som en plätt!

AK

”Bra val!

Utmärkt tillsats! Fruktköttet kommer ut nästan torrt utan att jag behöver anstränga mig.”

Läs alla recensioner
img-testimonial-SE

Ta en titt på detaljerna

Vad säger andra användare?

Ansvarsfriskrivning
  1. Observera att passerdelen är en tillsats till kvarnen (5KSMFGA).