Skip the navigation
Tillbehör till köksmaskin>Standard tillbehör>DEGBLANDARE FÖR MELLANSTORA KÖKSMASKINER MED FÄLLBART DRIVHUVUD

DEGBLANDARE FÖR MELLANSTORA KÖKSMASKINER MED FÄLLBART DRIVHUVUD

5KSMPB5W

2 års garanti

Degblandare med vit aluminiumbeläggning för konstant lätta bakverk och mera. Passar till mellanstora...

kr 799,00

  • Checked

    Kostnadsfri standardleverans på beställningar över 975 kr

  • Checked

    100% säker betalning

  • Checked

    14 dagars gratis retur

Degblandare för blivande konditorer

Hemgjorda bakverk kan vara en utmaning att få till. Men den här degblandaren (5KSMPB5W) från KitchenAid underlättar så att dina blandningar hemma håller en hög nivå. Dessutom är den här blandare perfekt för att mosa eller strimla mjuka grönsaker och frukter.

Aluminium med non-stick-yta

Framtagen för medelstora köksmaskiner med fällbart drivhuvud

Horisontella blad skär smöret

Tål maskindisk

Vad finns i förpackningen?

KitchenAids degblandare 5KSMPB5W hjälper dig att skapa bakverk som ett proffs.

Bemästra konsten att skapa bakverk

Här är tillbehöret du har väntat på. Ett underbarn som tar hand om allt krångel. Tack vare de horisontella bladen finfördelar den kallt smör för extra luftiga bakverk.

Genvägen till perfekt pajdeg

Med den här degblandaren är spröd pajdeg inte längre en dröm utan din verklighet. Bladen på degblandaren finfördelar kallt smör för extra luftiga bakverk. Dessutom kan man använda den till att mosa och strimla grönsaker och tillagat kött för utsökta såser.

Accessories-pastry-beater-empire-red-mixer-with-beater-mixing-dough

Degblandaren som inte sviker

Degblandaren från KitchenAid är din lojala hjälpreda vid bakning. Tillverkad av aluminium med emaljbeläggning som är mycket hållbar och som får jobbet gjort om och om igen. Den bearbetar kallt smör  snabbt och effektivt innan det har hunnit smälta och kan dessutom strimla och mosa kött, mjuka grönsaker och frukt.

Accessories-pastry-beater-almond-cream-mixer-with-beater-mixing-next-to-woman-in-the-kitchen

Framtagen för din köksmaskin med fällbart drivhuvud

Vår vita degblandare med emaljbeläggning är utformad för din köksmaskin med fällbart drivhuvud på 4,3 liter och 4,8 liter. Att skapa proffsiga bakverk hemma i ditt eget kök är inte en match för den här degblandaren. Fäst blandaren på din köksmaskin och ta dig an matutmaningar med gott självförtroende.

Accessories-pastry-beater-onyx-black-mixer-with-beater-in-the-kitchen

Horisontella blad för perfektion

Att lyckas med hemgjorda bakverk är en konst. Nyckeln till frasig och spröd deg är att kallt smör ska fördelas och blandas jämnt i degen. Tack vare den här degblandaren med horisontella blad finfördelas kallt smör för perfekt pajdeg.


Du kan använda en manuell degblandare för att uppnå snarlikt resultat, men degblandaren från KitchenAid gör allt åt dig på några sekunder. De horisontella bladen skär kallt smör utan att värma upp det eller övermixa degen.

Accessories-pastry-beater-silver-mixer-with-beater-shreding-meat

Den kan även mosa och strimla

KitchenAid-degblandaren är behjälplig på många sätt. Inte nog med att den förenklar skapandet av proffsiga hemgjorda bakverk, det är dessutom busenkelt att mosa och strimla olika ingredienser. Saftigt, mört, strimlat kött smakar underbart i många recept, från klassiska kycklingsmörgåsar till burritos med pulled pork. Dessutom kan du göra mos på potatis, grönsaker eller frukt till desserter.

Ta en titt på detaljerna

Vad säger andra användare?