Skip the navigation
Tillbehör till köksmaskin>Standard tillbehör>BALLONGVISP FÖR MELLANSTORA KÖKSMASKINER MED FÄLLBART DRIVHUVUD - ROSTFRITT STÅL

BALLONGVISP FÖR MELLANSTORA KÖKSMASKINER MED FÄLLBART DRIVHUVUD - ROSTFRITT STÅL

5KSM5THWWSS

2 års garanti

Visp i rostfritt stål för lätta och luftiga resultat. För mellanstora köksmaskiner med fällbart driv...

kr 999,00

  • Checked

    Kostnadsfri standardleverans på beställningar över 975 kr

  • Checked

    14 dagars gratis retur

  • Checked

    100% säker betalning

Lätt som luft

Denna visp helt i rostfritt stål är den ultimata vispen till din köksmaskin med fällbart drivhuvud. Gör vispning och skumning enkel i många år framöver.

Hållbart rostfritt stål

Framtagen för medelstora köksmaskiner med fällbart drivhuvud

Visp med 6 trådar

Tål maskindisk

Från luftig maräng till silkeslena såser

Gör krämig grädde, slät hemgjord majonnäs eller sufflésmet: denna förstklassiga ballongvispdel i rostfritt stål (5KSM5THWWSS) är ett måste till din 4,3 l-, 4,7 l- eller 4,8 l-köksmaskin från KitchenAid. Vispen vispar enkelt ihop ingredienserna med ett luftigt och utsökt resultat.

Accessories-stainless-steel-whisk-onyx-black-mixer-with-whisk-making-cake

En visp som håller måttet

Denna vispdel helt i rostfritt stål ger ett bra resultat varje gång. Eftersom den är av rostfritt stål missfärgas den heller inte, utan fortsätter att se som ny ut i åratal. Dessutom kan den diskas i diskmaskin så att du slipper rengöra besvärliga vinklar för hand efter varje användning. Stoppa bara in den i diskmaskinen så blir den ren och fräsch och redo att användas igen.

Accessories-stainless-steel-whisk-pistachio-mixer-with-whisk-close-up-mixing-cream

Att vispa grädde har aldrig varit lättare

Slipp vispa äggvitor, vispgrädde och vinägretter för hand. Låt istället din köksmaskinen göra jobbet. Den ger ett fantastiskt resultat utan att du behöver ha värkande armar. Vispdelen passar KitchenAids 4,3 l-, 4,7 l- och 4,8 l-köksmaskiner med fällbart drivhuvud och är ett oumbärligt kökstillbehör.

Accessories-stainless-steel-whisk-almond-cream-mixer-with-whisk-close-up

Sex trådar för silkeslena resultat

De sex robusta trådarna i denna KitchenAid-visp i rostfritt stål är vinklade för att snabbt och effektivt vispa in luft i ingredienserna. Resultatet blir perfekt varje gång, oavsett om du vill ha in mjuka bubblor i en fluffig pannkakssmet, mjuka toppar i vispad grädde eller hårda toppar i din citronmaräng.

Ta en titt på detaljerna

Vad säger andra användare?