Skip the navigation
Tillbehör till köksmaskin>Standard tillbehör>DEGKROK FÖR MELLANSTORA KÖKSMASKINER MED FÄLLBART DRIVHUVUD - ROSTFRITT STÅL

DEGKROK FÖR MELLANSTORA KÖKSMASKINER MED FÄLLBART DRIVHUVUD - ROSTFRITT STÅL

5KSM5THDHSS

2 års garanti

Degkrok i rostfritt stål för jästdegar i din mellanstora köksmaskin med fällbart drivhuvud.

kr 999,00

  • Checked

    Kostnadsfri standardleverans på beställningar över 975 kr

  • Checked

    100% säker betalning

  • Checked

    14 dagars gratis retur

Slipp den tuffa knådningen

Gillar du den himmelska doften av nybakat bröd men ogillar tanken på att knåda? Nu är det enklare att göra bröd hemma! Degkroken i rostfritt stål hjälper dig att göra underbart hembakat bröd.

Hållbart rostfritt stål

Framtagen för medelstora köksmaskiner med fällbart drivhuvud

Tål maskindisk

Skaffa en degkrok i rostfritt stål

Glöm butiksköpt bröd. Ge dig ut på en matresa hemma i ditt eget kök och gör luftigt bröd, pizzabottnar eller pasta med KitchenAids degkrok (5KSM5THDHSS). Det bästa av allt är att du sparar på kraften i dina armar, kortar ner knådningstiden och kan koppla av medan din perfekta deg bearbetas helt handsfree.

Mixer Parts Dough Hook For 4.3L and 4.8L Mixers Stainless Steel with cookie dough

Passar till din köksmaskin på 4,3, 4,7 eller 4,8 liter

Degkroken i rostfritt stål från KitchenAid är gjord för att passa din klassiska köksmaskin på 4,3, 4,7 eller 4,8 liter med fällbart drivhuvud. Degkroken hjälper dig med att både blanda och knåda degen. Lägg bara ingredienserna i en skål, sätt fast degkroken och starta köksmaskinen. Enkelt och smidigt varje gång!

Mixer Parts Dough Hook For 4.3L and 4.8L Mixers Stainless Steel couple cooking

Tåligt och robust stål

Det rostfria stålet gör degkroken tålig och robust för att klara av alla utmaningar, den är tillverkad för att stå emot missfärgningar och kantstötningar. Nu kan du se fram emot att göra läckra hantverksbröd, pizzor eller pastadeg i ditt eget kök i många år framöver. När du är klar är det bara att stoppa den i diskmaskinen för snabb rengöring.

Simon WestDevon

En livslång produkt

Det här är den typ av produkt jag kan tänka mig att mina barnbarn ger vidare till sina barn. Gedigen, perfekt konstruerad, inget som knäcks, tappar glansen eller lossnar.

Läs alla recensioner
img-testimonial-SE

Ta en titt på detaljerna

Vad säger andra användare?