Skip the navigation
Tillbehör till köksmaskin>Skålar>KERAMISK MIXERSKÅL 4,7 L - DEW DROP
-10%

KERAMISK MIXERSKÅL 4,7 L - DEW DROP

5KSM2CB5TDD

5 års garanti

Temperaturbeständig keramisk mixerskål i Dew Drop för mellanstora köksmaskiner med fällbart drivhuvu...

kr 1 304,10kr 1 449,00

  • Checked

    Kostnadsfri standardleverans på beställningar över 975 kr

  • Checked

    14 dagars gratis retur

  • Checked

    100% säker betalning

RF23 - D2C PDP banner - Mixer attachments

Köp fler och spara mer på alla våra delar

Köp 1 del till köksmaskinen och få 10 % rabatt, köp 2 och få 20 % rabatt, köp 3 eller fler och få 30 % rabatt på alla delar du har valt.

KitchenAid Dew Drop

Skålen är inspirerad av den fräscha, svala luften under morgonens tidiga timmar. Den är snygg att se på, men samtidigt tålig och praktisk. Komplettera din köksmaskin med skålen Dew Drop och låt dess milda jadeton inspirera dig till att skapa.

Framtagen för medelstora köksmaskiner med fällbart drivhuvud

Kapacitet på 4,7 l

Keramik som håller länge

Hällpip

Handtag

Fryssäker

Mikrovågsugnssäker

Ugnssäker

Keramikskålen är en frisk fläkt

KitchenAids keramikskål Dew Drop 5KSM2CB5TDD har en struktur som symboliserar en känsla av optimism och nytänkande. Den är tålig och praktisk med sin hällpip, skålen går smidigt att flytta från köksmaskinen till kylskåpet eller ugnen med det bekväma handtaget oavsett vad du håller på med.

Accessories-ceramic-mixing-bowl-dew-drop-in-the-oven

Skålen hanterar alla temperaturer

Skålen Dew Drop är enastående i alla situationer och lever upp till förväntningarna. Keramikskålen kan hantera ett brett spektrum av temperaturer, från ugnens eller mikrovågens värme till den extrema kylan i frysen. Oavsett om du behöver mjuka upp smör, temperera choklad eller frysa glass, kan du enkelt placera den i diskmaskinen för snabb rengöring efteråt.

Accessories-ceramic-mixing-bow-dew-drop-pistachio-mixer-with-bowl-in-the-kitchen-5-years-guarantee

Tålig titanförstärkt keramik

Dew Drop-skålen är förstärkt med titan och kommer att hålla i många år. Den leveras med en imponerande 5-årig kantstötningsgaranti och du behöver inte oroa dig för kantstötning, sprickor, glasyrsprickor eller fläckar. Den icke-porösa keramikskålen absorberar inte lukter, smaker eller bakterier från mat.

Accessories-ceramic-mixing-bowl-dew-drop-onyx-black-mixer-with-bowl-mixng-cream

Passar till flera olika köksmaskiner

Ge din köksmaskin med fällbart drivhuvud på 4,3 - 4,7 eller 4,8 liter en mjuk och sofistikerad makeover. Den nya keramikskålen i en mild jadeton rymmer generösa 4,7 liter och är utformad för att passa utmärkt till våra köksmaskiner med fällbart drivhuvud. Dess medelstora storlek är perfekt när du vill experimentera med nya recept och blanda både smått och stort.

Accessories-ceramic-mixing-bowl-dew-drop-pouring-spout-close-up

Minimera spill med hällpipen

Nu kan du flytta din smet eller blandning från skål till en plåt utan att spilla en droppe! Dew Drop-skålens praktiska handtag och perfekta pip minimerar allt spill. Inga fler nedstänkta bänkar eller klibbiga kök. Där har vi det!

Ta en titt på detaljerna

Vad säger andra användare?