Föregående sida
Söta måsten

Yoghurt- och honungsglass med rostade mandlar

En glass i grekisk stil med en trevlig kontrasterande krispighet: ett måste.

Börja laga mat

Verktyg

Köksmaskiner

Köksmaskiner

Glassmaskin

Glassmaskin

Detaljer

7

Ingredienser

7

Steg

Tid

30'

Förberedelse

30'

Sammanlagt

Ingredienser

Hur många portioner?

  • 60 gflorsocker
  • 250 gyoghurt
  • 60 mlmjölk
  • 60 mlgrädde
  • 25 ghonung
  • 1 matskedcarob
  • 5 grostade skivade mandlar
  • 120 gflorsocker
  • 500 gyoghurt
  • 125 mlmjölk
  • 125 mlgrädde
  • 50 ghonung
  • 2 matskedarcarob
  • 50 grostade skivade mandlar
  • 180 gflorsocker
  • 750 gyoghurt
  • 180 mlmjölk
  • 180 mlgrädde
  • 75 ghonung
  • 3 matskedarcarob
  • 75 grostade skivade mandlar
Gör det nu
  • Steg 1

    Förvara glassmaskinens skål i frysen minst över natten innan den används.

  • Steg 2

    Sätt fast skålen och trådvispen på köksmaskinen. Tillsätt yoghurt, socker, mjölk, grädde och honung. Vispa på hastighet 4 i 3-4 minuter tills det gått ihop ordentligt.

  • Steg 3

    Ta bort skålen, sätt fast glassmaskinen och dess blandare.

  • Steg 4

    Sätt köksmaskinen på hastighet 1, häll blandningen i glassmaskinens skål och låt blandaren arbeta i 20 till 30 minuter, beroende på rumstemperaturen.

  • Steg 5

    Ta bort skålen och dela upp glassen i serveringsglas med en glasskopa.

  • Steg 6

    Garnera på toppen med extra malen kanel och servera omedelbart.

  • TIPS

    Tillsätt 2 skedar russin till blandningen och finrivet apelsinskal.

Våra mest älskade rätter

Dela glädjen med de här beprövade och frestande recepten. De tillhör hemmakockarnas favoriter och du kommer att få nästan lika mycket glädje av de nöjda leendena kring bordet som av de läckra smakerna.

Perfekt pizzadeg

Det enda receptet på tunn, italiensk pizza du någonsin behöver!

  • 65' Förberedelse
  • 20' Tillagning

Hamburgerbröd

Glöm färdigköpta bröd och gör dina egna hamburgerbröd hemma.

  • 15' Förberedelse
  • 20' Tillagning

Havrepannkakor med banan

De här pannkakorna utan mjöl är mycket goda och går snabbt att göra i en blender.

  • 5' Förberedelse
  • 15' Tillagning

Håll dig uppdaterad

Anmäl dig till nyheter och kampanjer från KitchenAid och få 10 % rabatt till ditt nästa köp.

ANMÄL DIG

Jag förstår och samtycker till innehållet i integritetsmeddelande och:




Din personliga engångsrabattkod kan endast lösas in på vår webbplats kitchenaid.se. Det kan inte kombineras med andra KitchenAid-rabatter eller kampanjer. Du får rabattkoden i ett e-postmeddelande när du prenumererar för första gången och du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Yoghurt- och honungsglass med rostade mandlar

Steg 1

Förvara glassmaskinens skål i frysen minst över natten innan den används.

Steg 2

Sätt fast skålen och trådvispen på köksmaskinen. Tillsätt yoghurt, socker, mjölk, grädde och honung. Vispa på hastighet 4 i 3-4 minuter tills det gått ihop ordentligt.

Steg 3

Ta bort skålen, sätt fast glassmaskinen och dess blandare.

Steg 4

Sätt köksmaskinen på hastighet 1, häll blandningen i glassmaskinens skål och låt blandaren arbeta i 20 till 30 minuter, beroende på rumstemperaturen.

Steg 5

Ta bort skålen och dela upp glassen i serveringsglas med en glasskopa.

Steg 6

Garnera på toppen med extra malen kanel och servera omedelbart.

TIPS

Tillsätt 2 skedar russin till blandningen och finrivet apelsinskal.

top
Välj en annan produkt

Jämför

Jämför produkter

Du får inte köpa fler än 3 produkter. Ta bort en produkt innan du lägger till en ny.