Skip the navigation

Yoghurt och honungsglass med rostade mandlar

KitchenAid Chef

En glass i grekisk stil med en trevlig kontrasterande krispighet: ett måste.

Import-Recipe - Yogurt and honey ice cream with roasted almonds

Yoghurt och honungsglass med rostade mandlar

KitchenAid Chef

En glass i grekisk stil med en trevlig kontrasterande krispighet: ett måste.

Redskap

IceCreamMaker
StandMixer
Förberedelser
30min
Totalt
30min
Portioner
2
Svårighet
Enkelt

Ingredienser

60 g florsocker

250 g yoghurt

60 ml mjölk

60 ml vispgrädde

25 g honung

1 msk kanel

5 g rostade skivade mandlar

Steg för steg

  1. Förvara glassmaskinens skål i frysen minst över natten innan den används.

  2. Sätt fast skålen och trådvispen på köksmaskinen. Tillsätt yoghurt, socker, mjölk, grädde och honung. Vispa på hastighet 4 i 3-4 minuter tills det gått ihop ordentligt.

  3. Ta bort skålen, sätt fast glassmaskinen och dess blandare.


  4. Sätt köksmaskinen på hastighet 1, häll blandningen i glassmaskinens skål och låt blandaren arbeta i 20 till 30 minuter, beroende på rumstemperaturen.


  5. Ta bort skålen och dela upp glassen i serveringsglas med en glasskopa.

  6. Garnera på toppen med extra malen kanel och servera omedelbart.

  7. Tillsätt 2 skedar russin till blandningen och finrivet apelsinskal.

OCT24 - D2C PDP banner  - Free bread bowl

Gratis brödskål!

Gratis brödskål (värde 2099 SEK) när du köper en köksmaskin - Artisan by You