Föregående sida

Vaniljlatte

Utsökt ångad mjölk och färsk vanilj skapar en härlig ny knorr på en klassiker.

Börja laga mat

Detaljer

3

Ingredienser

6

Steg

Tid

5'

Förberedelse

5'

Sammanlagt

Ingredienser

  • 1/2vaniljstång
  • 130 mlmjölk
  • 25 ml (1 espresso)espresso
Gör det nu
  • Steg 1

    Dela vaniljstången och skrapa ur fröna med en vass, spetsig kniv.

  • Steg 2

    Tillsätt vaniljstången i den kalla mjölken som ska användas till latten i mjölkkannan.

  • Steg 3

    Gör en espresso i din favoritkopp.

  • Steg 4

    Ånga mjölken med hjälp av ångröret.

  • Steg 8

    Häll den skummade mjölken i espresson och servera.

  • Tips

    Använd havremjölk om du vill ha ett mjölkfritt alternativ.

Våra mest älskade rätter

Dela glädjen med de här beprövade och frestande recepten. De tillhör hemmakockarnas favoriter och du kommer att få nästan lika mycket glädje av de nöjda leendena kring bordet som av de läckra smakerna.

Perfekt pizzadeg

Det enda receptet på tunn, italiensk pizza du någonsin behöver!

  • 65' Förberedelse
  • 20' Tillagning

Hamburgerbröd

Glöm färdigköpta bröd och gör dina egna hamburgerbröd hemma.

  • 15' Förberedelse
  • 20' Tillagning

Havrepannkakor med banan

De här pannkakorna utan mjöl är mycket goda och går snabbt att göra i en blender.

  • 5' Förberedelse
  • 15' Tillagning

Vaniljlatte

Steg 1

Dela vaniljstången och skrapa ur fröna med en vass, spetsig kniv.

Steg 2

Tillsätt vaniljstången i den kalla mjölken som ska användas till latten i mjölkkannan.

Steg 3

Gör en espresso i din favoritkopp.

Steg 4

Ånga mjölken med hjälp av ångröret.

Steg 8

Häll den skummade mjölken i espresson och servera.

Tips

Använd havremjölk om du vill ha ett mjölkfritt alternativ.

top
Välj en annan produkt

Jämför

Jämför produkter

Du får inte köpa fler än 3 produkter. Ta bort en produkt innan du lägger till en ny.