Skip the navigation

Vaniljlatte

KitchenAid-Chef_chef-imageX2.gif
KitchenAid Chef
vanillalatte_wallpaper_vip_header_image.jpg

Utsökt ångad mjölk och färsk vanilj skapar en härlig ny knorr på en klassiker.

Duration
Totalt5min
Förberedelser5min

Redskap

CoffeeMachineCoffeeMachine

Ingredienser

Portioner

1/2

vaniljstång

130 ml

mjölk

25 ml (1 espresso)

espresso

Steg för steg

  1. Dela vaniljstången och skrapa ur fröna med en vass, spetsig kniv.

  2. Tillsätt vaniljstången i den kalla mjölken som ska användas till latten i mjölkkannan.

  3. Gör en espresso i din favoritkopp.

  4. Ånga mjölken med hjälp av ångröret.

  5. Häll den skummade mjölken i espresson och servera.

  6. Använd havremjölk om du vill ha ett mjölkfritt alternativ.