Vem älskar inte pannkakor till frukost? Tjocka och härliga sötpotatispannkakor är det perfekta sättet att börja dagen. Du kommer att älska deras delikat kryddiga smak, lätthet och fluffighet.
Ingredienser
Steg 1
Skala sötpotatisen, skär dem i stora kuber och tillaga dem tills de är mjuka.
Steg 2
Låt rinna av och ställ åt sidan.
Steg 3
Skala bananen och blanda den med havremjölken.
Steg 4
Häll i övriga ingredienser, sätt på locket noga och blanda tills det blir jämnt.
Steg 5
Låt smeten vila i 20 minuter för att lösa upp eventuella klumpar och göra chiafröna effektiva.
Steg 6
Hetta upp lite olja i en non-stick stekpanna på medelvärme.
Steg 7
Smält 2 msk smör per pannkaka i 2 till 3 minuter per sida.
Steg 8
Upprepa med den återstående smeten.
Steg 9
Servera med bär, yoghurt, vanilj, glass och lönnsirap om så önskas.
Våra mest älskade rätter
Dela glädjen med de här beprövade och frestande recepten. De tillhör hemmakockarnas favoriter och du kommer att få nästan lika mycket glädje av de nöjda leendena kring bordet som av de läckra smakerna.
Steg 1
Skala sötpotatisen, skär dem i stora kuber och tillaga dem tills de är mjuka.
Steg 2
Låt rinna av och ställ åt sidan.
Steg 3
Skala bananen och blanda den med havremjölken.
Steg 4
Häll i övriga ingredienser, sätt på locket noga och blanda tills det blir jämnt.
Steg 5
Låt smeten vila i 20 minuter för att lösa upp eventuella klumpar och göra chiafröna effektiva.
Steg 6
Hetta upp lite olja i en non-stick stekpanna på medelvärme.
Steg 7
Smält 2 msk smör per pannkaka i 2 till 3 minuter per sida.
Steg 8
Upprepa med den återstående smeten.
Steg 9
Servera med bär, yoghurt, vanilj, glass och lönnsirap om så önskas.