Ingredienser
Steg 1
Fyll ett värmebeständigt glas med varmt vatten och förvärm det.
Steg 2
Häll ut vattnet och tillsätt 1 tsk ljust farinsocker (demerara) och 1 tsk mörkt farinsocker (muscovado).
Steg 3
Häll espresson i glaset.
Steg 4
Häll över den varma espresson för att lösa upp sockret och tillsätt sedan whiskey.
Steg 5
Vispa grädden i en separat skål, med mixer eller för hand, tills mjuka toppar bildas. Grädden ska vara tjock men fortfarande kunna hällas. Häll den långsamt över en varm sked på kaffet och var försiktig så att du inte bryter kaffets yta.
Steg 6
Garnera med riven muskot.
Våra mest älskade rätter
Dela glädjen med de här beprövade och frestande recepten. De tillhör hemmakockarnas favoriter och du kommer att få nästan lika mycket glädje av de nöjda leendena kring bordet som av de läckra smakerna.
Steg 1
Fyll ett värmebeständigt glas med varmt vatten och förvärm det.
Steg 2
Häll ut vattnet och tillsätt 1 tsk ljust farinsocker (demerara) och 1 tsk mörkt farinsocker (muscovado).
Steg 3
Häll espresson i glaset.
Steg 4
Häll över den varma espresson för att lösa upp sockret och tillsätt sedan whiskey.
Steg 5
Vispa grädden i en separat skål, med mixer eller för hand, tills mjuka toppar bildas. Grädden ska vara tjock men fortfarande kunna hällas. Häll den långsamt över en varm sked på kaffet och var försiktig så att du inte bryter kaffets yta.
Steg 6
Garnera med riven muskot.