Steg 1
Häll grädden och sockret i skålen på köksmaskinen och byt till en trådvisp. Vispa på hastighet 8 tills fasta toppar formas.
Steg 2
Lägg till mascarpone-färskosten och vrid hastighetskontrollen till 4. Mixa tills alla ingredienser har blandats ordentligt. Mixa inte för länge.
Steg 3
Tillsätt hallonsylt och varmt vatten i en separat mixerskål. Byt till trådvispen på köksmaskinen och rör om.
Steg 4
Blanda hallonen till att alla frön försvinner. Doppa savoiardikexen snabbt i hallonvattnet.
Steg 5
Placera ett lager med savoiardikexen som doppats i hallonvattnet i botten av ett djupt serveringsfat. Bred ut en tredjedel av gräddblandningen över savoiardikexen.
Steg 6
Upprepa till att savoiardikexen är slut. Toppa med ett sista lager av gräddblandningen.
Steg 7
Täck över med plastfolie och kyl i minst fyra timmar.
Steg 8
Toppa tiramisun med hallon och lite florsocker och servera.
Våra mest älskade rätter
Dela glädjen med de här beprövade och frestande recepten. De tillhör hemmakockarnas favoriter och du kommer att få nästan lika mycket glädje av de nöjda leendena kring bordet som av de läckra smakerna.
Steg 1
Häll grädden och sockret i skålen på köksmaskinen och byt till en trådvisp. Vispa på hastighet 8 tills fasta toppar formas.
Steg 2
Lägg till mascarpone-färskosten och vrid hastighetskontrollen till 4. Mixa tills alla ingredienser har blandats ordentligt. Mixa inte för länge.
Steg 3
Tillsätt hallonsylt och varmt vatten i en separat mixerskål. Byt till trådvispen på köksmaskinen och rör om.
Steg 4
Blanda hallonen till att alla frön försvinner. Doppa savoiardikexen snabbt i hallonvattnet.
Steg 5
Placera ett lager med savoiardikexen som doppats i hallonvattnet i botten av ett djupt serveringsfat. Bred ut en tredjedel av gräddblandningen över savoiardikexen.
Steg 6
Upprepa till att savoiardikexen är slut. Toppa med ett sista lager av gräddblandningen.
Steg 7
Täck över med plastfolie och kyl i minst fyra timmar.
Steg 8
Toppa tiramisun med hallon och lite florsocker och servera.