Skip the navigation

Glutenfria chokladproteinmuffins

KitchenAid-Chef_chef-imageX2.gif
KitchenAid Chef
Import-Recipe - Gluten-free Chocolate Protein Muffins

Dessa veganska chokladproteinmuffins, fyllda av allehanda gott, är perfekta för en eftermiddagsfika eller frukost att med sig!

Duration
Totalt35min
Förberedelser10min
Tillagning25min

Redskap

BlenderBlender

Ingredienser

Portioner

1

banan

300 ml

havremjölk

200 ml

kolsyrat vatten

100 g

bönmjöl

80 g

jordnötssmör

20

urkärnade dadlar

2 msk

kakao

1 msk

kakaonibs

2 tsk

bakpulver

Steg för steg

  1. Värm ugnen till 180 °C.

  2. Blanda alla ingredienser förutom bakpulver och cacao nibs tills de är väl blandade.

  3. Tillsätt bakpulver och cakao nibs och rör om igen på lägsta hastighet.

  4. Dela upp blandningen mellan 10-12 muffinsformar i silikon.

  5. Baka i 20-25 min.

  6. Låt svalna helt innan ni äter dem.