Glutenfria chokladproteinmuffins
KitchenAid Chef
Glutenfria chokladproteinmuffins
Dessa veganska chokladproteinmuffins, fyllda av allehanda gott, är perfekta för en eftermiddagsfika eller frukost att med sig!
Totalt35min
Förberedelser10min
Tillagning25min
Redskap
Ingredienser
Portioner
1
banan
300 ml
havremjölk
200 ml
kolsyrat vatten
100 g
bönmjöl
80 g
jordnötssmör
20
urkärnade dadlar
2 msk
kakao
1 msk
kakaonibs
2 tsk
bakpulver
Steg för steg
Värm ugnen till 180 °C.
Blanda alla ingredienser förutom bakpulver och cacao nibs tills de är väl blandade.
Tillsätt bakpulver och cakao nibs och rör om igen på lägsta hastighet.
Dela upp blandningen mellan 10-12 muffinsformar i silikon.
Baka i 20-25 min.
Låt svalna helt innan ni äter dem.