Varför kompromissa med smaken? Detta bröd är fuktigt och gott med massor av banan- och blåbärssmak! Dina vänner och familj kommer att älska det.
Ingredienser
Steg 1
Värm ugnen till 170-180°C.
Steg 2
Smörj en form på 24 x 10 cm
Steg 3
Kombinera ingredienserna, förutom blåbär, i mixerbehållaren.
Steg 4
Sätt fast locket och mixa till det är väl blandat.
Steg 5
Häll ner blåbären i smeten och häll blandningen i formen.
Steg 6
Baka i ugn i 40-45 min eller tills du kan sticka en sticka i smeten och den kommer ut ren.
Steg 7
Låt svalna i 10 minuter innan du tar ur den ur skålen och låt sedan svalna helt.
Våra mest älskade rätter
Dela glädjen med de här beprövade och frestande recepten. De tillhör hemmakockarnas favoriter och du kommer att få nästan lika mycket glädje av de nöjda leendena kring bordet som av de läckra smakerna.
Steg 1
Värm ugnen till 170-180°C.
Steg 2
Smörj en form på 24 x 10 cm
Steg 3
Kombinera ingredienserna, förutom blåbär, i mixerbehållaren.
Steg 4
Sätt fast locket och mixa till det är väl blandat.
Steg 5
Häll ner blåbären i smeten och häll blandningen i formen.
Steg 6
Baka i ugn i 40-45 min eller tills du kan sticka en sticka i smeten och den kommer ut ren.
Steg 7
Låt svalna i 10 minuter innan du tar ur den ur skålen och låt sedan svalna helt.