Skip the navigation

Banan och blåbärsbröd

KitchenAid Chef

Varför kompromissa med smaken? Detta bröd är fuktigt och gott med massor av banan- och blåbärssmak! Dina vänner och familj kommer att älska det.

Import-Recipe - Banana-Blueberry Bread

Banan och blåbärsbröd

KitchenAid Chef

Varför kompromissa med smaken? Detta bröd är fuktigt och gott med massor av banan- och blåbärssmak! Dina vänner och familj kommer att älska det.

Redskap

Blender
Förberedelser
10min
Inställning
10min
Tillagning
45min
Totalt
1h5
Portioner
4
Svårighet
Enkelt

Ingredienser

3 mogna bananer

100 g dinkelmjöl

100 g havregryn

120 ml kolsyrat vatten

80 g sirap (ljus sirap, lönn eller någon annan du föredrar)

2 tsk bakpulver

80 g blåbär, frusna

Steg för steg

  1. Värm ugnen till 170-180°C.

  2. Smörj en form på 24 x 10 cm

  3. Kombinera ingredienserna, förutom blåbär, i mixerbehållaren.

  4. Sätt fast locket och mixa till det är väl blandat.

  5. Häll ner blåbären i smeten och häll blandningen i formen.

  6. Baka i ugn i 40-45 min eller tills du kan sticka en sticka i smeten och den kommer ut ren.

  7. Låt svalna i 10 minuter innan du tar ur den ur skålen och låt sedan svalna helt.

OCT24 - D2C PDP banner  - Free bread bowl

Gratis brödskål!

Gratis brödskål (värde 2099 SEK) när du köper en köksmaskin - Artisan by You