Föregående sida
Snabbt och enkelt

Bagels

Härligt knapriga bagels i ditt eget kök. Blir det bättre än så här?.

Börja laga mat

Detaljer

8

Ingredienser

9

Steg

Tid

110'

Förberedelse

20'

Tillagning

130'

Sammanlagt

Ingredienser

Hur många portioner?

  • 3 gaktiv torrjäst
  • 1/2 tsksalt
  • 184 gvetemjöl
  • 1/2 mskfarinsocker
  • 1 mskbikarbonat
  • 1/3ägg
  • 110 mlvatten, ljummet
  • 1/2 tskvälj det frö du vill ha för garneringen
  • 6 gaktiv torrjäst
  • 1 tsksalt
  • 366 gvetemjöl
  • 1 mskljust farinsocker
  • 2 mskbikarbonat
  • 2/3ägg
  • 220 mlvatten, ljummet
  • 1 tskvälj det frö du vill ha till garneringen
  • 9 gaktiv torrjäst
  • 1,5 tsksalt
  • 550 gvetemjöl
  • 1,5 mskljust farinsocker
  • 3 mskbikarbonat
  • 1ägg
  • 330 mlvatten, ljummet
  • 1,5 tskvälj det frö du vill ha till garneringen
Gör det nu
  • Steg 1

    Lägg jästen i varmt vatten och låt den vila i 2 minuter.

  • Steg 2

    Tillsätt mjöl, socker och salt i skålen till en köksmaskin med degkrok.

  • Steg 3

    Börja blanda på hastighet 2 och tillsätt jästspadet långsamt. Knåda i 2 minuter på hastighet 2.

  • Steg 4

    Rulla degen till en boll. Lägg degen i en lätt oljad skål, täck med plastfolie och låt den vila på en varm plats i 1 timme.

  • Steg 5

    Flytta över till ett mjölat bakbord. Dela degen i 10 portioner och rulla varje del till en liten boll. Låt vila i 30 minuter.

  • Steg 6

    Forma hål i bollarna.

  • Steg 7

    Koka vattnet och tillsätt bikarbonat. Låt varje bagel sjuda i 20–30 sekunder.

  • Steg 8

    Lägg dina bagels på en bakplåt täckt med bakplåtspapper. Pensla med ägg och strö över frön.

  • Steg 9

    Grädda i 20 minuter i en förvärmd ugn på 180 °C.

Våra mest älskade rätter

Dela glädjen med de här beprövade och frestande recepten. De tillhör hemmakockarnas favoriter och du kommer att få nästan lika mycket glädje av de nöjda leendena kring bordet som av de läckra smakerna.

Perfekt pizzadeg

Det enda receptet på tunn, italiensk pizza du någonsin behöver!

  • 65' Förberedelse
  • 20' Tillagning

Hamburgerbröd

Glöm färdigköpta bröd och gör dina egna hamburgerbröd hemma.

  • 15' Förberedelse
  • 20' Tillagning

Havrepannkakor med banan

De här pannkakorna utan mjöl är mycket goda och går snabbt att göra i en blender.

  • 5' Förberedelse
  • 15' Tillagning

Håll dig uppdaterad

Anmäl dig till nyheter och kampanjer från KitchenAid och få 10 % rabatt till ditt nästa köp.

ANMÄL DIG

Jag förstår och samtycker till innehållet i integritetsmeddelande och:




Din personliga engångsrabattkod kan endast lösas in på vår webbplats kitchenaid.se. Det kan inte kombineras med andra KitchenAid-rabatter eller kampanjer. Du får rabattkoden i ett e-postmeddelande när du prenumererar för första gången och du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Bagels

Steg 1

Lägg jästen i varmt vatten och låt den vila i 2 minuter.

Steg 2

Tillsätt mjöl, socker och salt i skålen till en köksmaskin med degkrok.

Steg 3

Börja blanda på hastighet 2 och tillsätt jästspadet långsamt. Knåda i 2 minuter på hastighet 2.

Steg 4

Rulla degen till en boll. Lägg degen i en lätt oljad skål, täck med plastfolie och låt den vila på en varm plats i 1 timme.

Steg 5

Flytta över till ett mjölat bakbord. Dela degen i 10 portioner och rulla varje del till en liten boll. Låt vila i 30 minuter.

Steg 6

Forma hål i bollarna.

Steg 7

Koka vattnet och tillsätt bikarbonat. Låt varje bagel sjuda i 20–30 sekunder.

Steg 8

Lägg dina bagels på en bakplåt täckt med bakplåtspapper. Pensla med ägg och strö över frön.

Steg 9

Grädda i 20 minuter i en förvärmd ugn på 180 °C.

top
Välj en annan produkt

Jämför

Jämför produkter

Du får inte köpa fler än 3 produkter. Ta bort en produkt innan du lägger till en ny.