Det här fantastiska tropiska receptet smakar sommar.
Ingredienser
Steg 1
Dagen före: Fyll formarna till fyllningslinjen med vanligt vatten. Frys i 12–24 timmar.
Steg 2
Dagen före: Tina acaifruktköttet. Purea 400 g acai, 180 ml agavesirap, citron, 125 ml vatten och salt i en blender tills blandningen är slät. Sila och ställ i kylskåpet så att blandningen blir mycket kall.
Steg 3
Samma dag: Det här receptet kräver temperering. Gör granité i valfri skål. Häll acaisirap över granitén så att den täcks. Toppa med hackad drakfrukt, mangoskivor, granatäpplefrön eller valfri frukt.
Våra mest älskade rätter
Dela glädjen med de här beprövade och frestande recepten. De tillhör hemmakockarnas favoriter och du kommer att få nästan lika mycket glädje av de nöjda leendena kring bordet som av de läckra smakerna.
Steg 1
Dagen före: Fyll formarna till fyllningslinjen med vanligt vatten. Frys i 12–24 timmar.
Steg 2
Dagen före: Tina acaifruktköttet. Purea 400 g acai, 180 ml agavesirap, citron, 125 ml vatten och salt i en blender tills blandningen är slät. Sila och ställ i kylskåpet så att blandningen blir mycket kall.
Steg 3
Samma dag: Det här receptet kräver temperering. Gör granité i valfri skål. Häll acaisirap över granitén så att den täcks. Toppa med hackad drakfrukt, mangoskivor, granatäpplefrön eller valfri frukt.