Skip the navigation
Melon granatäppel och fetaostsallad

Melon granatäppel och fetaostsallad

KitchenAid-Chef_chef-imageX2.gif
KitchenAid Chef
Import-Recipe - Melon, pomegranate and feta salad
Melon granatäppel och fetaostsallad

Fräschhet kunde vara smeknamnet på den här salladen med en antydan för de som vill hålla ögonen på smaken, tillägget av krämig och salt fetaost.

Duration
Totalt15min
Förberedelser15min

Redskap

FOOD_PROCESSOR_ATTACHMENTFOOD_PROCESSOR_ATTACHMENT
STAND_MIXERSTAND_MIXER

Ingredienser

Portioner

1/2

meduim cantaloupmelon

100 g

fetaost i kuber

25 g

färsk basilika

50 g

granatäppelkärnor

1 tsk

röda pepparkorn

4 msk

extra virgin olivolja

bordssalt

Steg för steg

  1. Skala melonen, dela i två halvor och rensa från kärnor genom att använda en matsked. Skär sedan halvorna i klyftor.

  2. Sätt fast matberedartillbehöret, med den vändbara skivan för strimlat isatt, på KitchenAid Köksmaskin . Placera en skål under tillbehöret.

  3. Ställ en medelstor skål under tillbehöret för att fånga upp de strimlade grönsakerna och sätt köksmaskinen på hastighet 4.

  4. Stoppa in klyftorna en och en i matberedarens rör och tryck försiktigt med påmataren.

  5. Blanda fetaostkuberna, basilikablad, 4 matskedar olja, rödpepparkornen och väldigt litet salt i en liten skål.

  6. Sprid ut dressingen över den strimlade melonen, tillsätt granatäpplet och blanda väl.

  7. Några skivor Parmaskinka ovanpå den här salladen kommer att ge hela familjen en tillfredställande, snygg och smakrik måltid.