Skip the navigation
Hem>Ugnar och mikrovågsugnar>PYROLYTISK MULTIFUNKTIONSUGN 60 CM – NYHET

PYROLYTISK MULTIFUNKTIONSUGN 60 CM – NYHET

KOHSP 60604

Skala: A+++ - D

PYROLYTISK MULTIFUNKTIONSUGN 60 CM – NYHET

Hitta en butik

  Tillbehör som medföljer

  PYROLYTISK MULTIFUNKTIONSUGN 60 CM – NYHET KOHSP 60604

  Multifunktionsugnen KitchenAid KOLSS 60604 erbjuder ett brett utbud av funktioner så att du kan laga riktigt professionell mat i ditt eget hem. Med professionella funktioner som använder intelligenta algoritmer för att efterlikna stjärnkockarnas metoder och bestämma vilka uppvärmningselement som ska användas, när man ska använda fläkten och vilken temperatur olika recept kräver. Professionella funktioner för att hjälpa dig att laga läcker mat. Matbröd (traditionellt bröd, maltbröd, hög pizza, tunn pizza, salta bakverk, baguette) och bakverk (petits-choux, croissant, sockerkaka, fruktkaka, mördeg)) och ugnssstekning (kalvkött, fläsk, rostbiff rare, rostbiff medium, hel kyckling, hel kalkon)- 6 Specialfunktioner (eko-varmluft, upptining, varmhållning (65 °C), yoghurttillagning (50 °C), jäsning (40 °C) och långsam tillagning av kött eller fisk)- 7 traditionella funktioner (konventionell tillagning, snabb förvärmning, varmluft, grill, varmluftsbakning, turbogrill och favoriter). Den extra generösa ugnsvolymen på 73 liter erbjuder 5 lägen för matlagning. Med denna A+ multifunktionsugn kan du placera rätter på 3 nivåer för jämnt tillagad mat som är perfekt gyllenbrun. Ugnen har också en mattermometer ansluten till ugnens display så att du kan kontrollera matens innertemperatur under tillagningen. Du kan programmera ugnen så att den stängs av automatiskt när matens innertemperatur har nått önskad nivå, för perfekt tillagad mat. Med ett Soft-Close-system så att luckan stängs med en jämn, tyst rörelse utan någon irriterande smäll när den når en viss vinkel. I rostfritt stål för enkel rengöring. Blå digital display med touch control som gör den ännu enklare att använda. Dessutom är denna KitchenAid-ugn utrustad med en teleskopisk guide på en nivå för att göra det enkelt att se och smaka på resultatet under tillagningen, samt ett tätt trippelglas som håller dörren sval under matlagningscyklerna.

  Inbyggd-pyrolytisk-multifunktionsugn

  Inbyggd pyrolytisk multifunktionsugn

  Kraft, precision och rymd: Förverkliga dina gastronomiska idéer

  Denna ugn överträffar alla dina förväntningar med unik funktionalitet som gör att du kan skapa fantastiska rätter. Tillsätt bara lite inspiration.

  Pyrolytisk-rengoeringsfunktion

  Pyrolytisk rengöringsfunktion

  Spara tid och energi med den pyrolytiska rengöringsfunktionen. Insidan av ugnen låser sig, värms upp till cirka 500 °C och omvandlar matrester till aska som du helt enkelt torkar bort när de har svalnat. 

  door-of-the-oven

  Black Steel Collection

  Kombimikrovågsugnen är en av de nya hushållsapparaterna som ingår i den svarta KitchenAid Black Stainless Steel-kollektionen: rent svart rostfritt stål, borstat för ett unikt och varmt utseende som är elegant och stilfullt.

  SÄRSKILDA EGENSKAPER

  Oändliga möjligheter för en perfekt all round-matlagningsupplevelse.

  Multi-level-cooking

  Matlagning på flera nivåer

  Tack vare den här funktionen kan du placera rätter på tre nivåer för jämnt tillagad mat som är perfekt gyllenbrun.

  Soft-closing-system

  Soft Closing System

  Tack vare soft close-systemet stängs luckan tyst och mjukt varje gång med bara en lätt beröring.

  PrintShield-easy-to-clean

  PrintShield easy-to-clean

  Denna teknik möjliggör snabb och enkel rengöring och skyddar dina hushållsapparater från fingeravtryck så att din ugn är redo för ditt nästa mästerverk i köket.

  Cool-door

  Cool Door

  Denna funktion ser till att ugnsluckans temperatur alltid är säker för dig och dina barn, så ni kan röra vid luckan oavsett vad du lagar.

  Ta en titt på detaljerna