Skip the navigation
Hem>Ugnar och mikrovågsugnar>KOMBIMIKROVÅGSUGN 45 CM

KOMBIMIKROVÅGSUGN 45 CM

KMQCX 45600

KOMBIMIKROVÅGSUGN 45 CM

6 tillbehör som medföljer
Hitta en butik

  Tillbehör som medföljer

  6 tillbehör som medföljer
  Combi-Microwave-Oven-Built-in-pure-black-stainless-steel

  På din våglängd, med elegans

  Kombimikrovågsugn för inbyggnad i rent svart rostfritt stål

  Denna eleganta och stilrena mikrovågsugn är en del av KitchenAid Black Stainless Steel-kollektionen, för ett unikt varmt kök. Den har en generös 40 cm roterande tallrik, 8 tillagningsfunktioner, bland annat sensor cooking som guidar dig genom hela processen från början till slut, vilket ger makalösa resultat. Tack vare ång-funktionen och det speciella ångtillbehöret kan du tillaga mat på ett hälsosamt sätt med alla ursprungliga smaker och näringsämnen bevarade. För att släppa loss din kreativitet har den också crisp- och grillfunktioner.

  3D-cooking-oven-schema

  3D-system

  KitchenAid använder ett avancerat och patenterat mikrovågsfördelningssystem som kombinerar dubbla mikrovågor med reflektion. Det komplexa mikrovågsugnsmönstret mättar ugnsutrymmet med mikrovågsenergi för att fylla hela ugnen ända ut i hörnen. Resultatet är perfekt, jämn och snabb tillagning varje gång.

  tart-on-wood

  Sensor cooking

  Denna unika teknik gör matlagning i mikrovågsugn ännu enklare. Välj typ av mat på Sensor cooking-menyn så sköter de smarta sensorerna resten. De justerar automatiskt tid och effekt beroende på fukthalt och temperatur i maten.

  steaming-cauliflower-in-red-plate

  Prosteam-teknologi

  Genom att använda de speciella ångtillbehören i kombination med den lägre sändaren kan du värma bara vattnet i tillbehöret för att skapa ånga som tillagar maten utan att använda några mikrovågor. Denna speciella ångfunktion erbjuder ett brett utbud av möjligheter att laga mat hälsosamt och naturligt i din mikrovågsugn.

  crispy-potatoes-in-a-plate

  Crisp-teknologi

  Den exklusiva crisp-teknologin gör att du kan laga mat precis som i en vanlig ugn eller på en spis men 75 % snabbare tack vare en kombination av tre värmekällor: mikrovågor, den speciella patenterade crisp-plåten och grillfunktionen. Läckerheter som focaccia, räkor och även pommes frites blir alltid krispiga och perfekt tillagade.

  spinach-quiche

  Grillfunktion

  Den snabba, jämna tillagning som grillfunktionen ger innebär att du kan baka underbart gyllenbruna dessert- och matpajer.

  door-of-the-oven

  Black Steel Collection

  Kombimikrovågsugnen är en av de nya hushållsapparaterna som ingår i den svarta KitchenAid Black Stainless Steel-kollektionen: rent svart rostfritt stål, borstat för ett unikt och varmt utseende som är elegant och stilfullt.

  Ta en titt på detaljerna