Hem>Hushållsapparater>Matberedare> MINIHACKARE 830ML 5KFC3516
Contour silver
kr 1.189,15 kr 1.399,00
-15%
MINIHACKARE 830ML 5KFC3516
kr 1.189,15 kr 1.399,00
Inklusive moms
Guarantee_2Y
5KFC3516ECU - 859794301440
Contour silver

Vad sägs om lite färska hackade örter i maten eller några nyttiga nötter?.

kr 1.189,15 kr 1.399,00
Inklusive moms
Leverans senast onsdag 29 mars 2023

Produkten läggs till i kundvagnen

Fortsätt till kassan
Vad finns i förpackningen?

Basenhet med spak för att hacka/puréa

Hacka, blanda och puréa snabbt med precision. Perfekt för allt från att skapa en tjock pico de gallo till en krämig hummus eller en slät sås. Använd inte minifoodprocessorn för att bereda kaffebönor eller hårda kryddor som muskotnöt.

830 ml BPA-free work bowl

Arbetsskålen har ett låsbart blad, handtag och hällpip för enkel servering. Diskmaskinssäker.

Universalkniv i rostfritt stål

Hacka färska frukter och grönsaker, nötter, persilja, gräslök eller vitlök för att enkelt tillaga dina favoritrecept. Gör puré av kokta frukter eller grönsaker till barnmat eller som bas till soppor och såser. Du kan också göra ströbröd eller mala rått kött. Diskmaskinssäker.

Lock med påfyllnadsöppning och Puls/På-knapp

Du kan gradvist tillsätta flytande ingredienser som olja under tillredningen. Fixa goda dressingar och såser som majonnäs. Diskmaskinssäker.

Föregående
Nästa
Minihackaren är till stor hjälp

Nu behöver du inte längre lägga massor av tid på att hacka ingredienser eller göra puréer. Den här kompakta och kraftfulla hackaren gör grovjobbet åt dig. KitchenAid-minihackaren har en arbetsskål på 830 ml, vilket är den perfekta storleken för daglig användning. Placera den på köksbänken så att den alltid är inom räckhåll.
 
Det snabba sättet att göra salsa, vinägretter, såser, pannkaksmix, hummus och dressingar. Du sparar massor av tid! Minihackaren går bra att använda för mindre mängder och enklare uppgifter. Använd den för att skapa grunden till all form av näringsrik hemlagad mat. Du kan t.o.m. göra eget ströbröd eller mala kött. Det är som att ha ett par extra händer i köket.

Hacka, mixa och puréa snabbt

Det är mycket enklare att äta en hälsosam kost från grunden med hjälp av en kompakt hackare som även är rolig att använda.

Med minihackarens mångsidiga kniv i rostfritt stål hackar du frukt och grönsaker, nötter och kokta baljväxter, samt persilja, gräslök och vitlök.

Du kan även göra puré av kokta frukter och grönsaker på ett kick! Se bara till att du fördelar större ingredienser i bitar om 2,5 cm eller mindre. När du är klar flyttar du reglaget till läget Hacka eller Puréa och kör igång.

Grey mini food chopper mixing curry sauce

Minihackare för grov eller fin hackning

Välj mellan de två hastighetsalternativen (hacka eller puréa) eller pulsning för att grov- eller finhacka livsmedel på ett kontrollerat sätt. Enheten kan användas med en hand. Du kommer att känna dig som ett proffs!

Coarsely or finely processed food

Utformad med dig i åtanke

Livet är hektiskt och det är alltid mycket att göra i köket. Vi utformar därför våra produkter med dig i åtanke. De är bekväma och enkla att använda, rengöra och förvara. Det här är vår minihackare.

Enkel att använda

Tryck på den svarta cirkeln på locket för att starta minihackaren. Lås det medföljande universalbladet på plats för att använda det. Tillsätt flytande ingredienser som olja under beredning. Använd sedan den praktiska hällpipen och handtaget för att servera ditt mästerverk.

Enkel förvaring

Tack vare dess kompakta och lätta design tar den bara upp lite utrymme i skåpet eller på köksbänken. Universalbladet och andra tillbehör passar perfekt i skålen och du kan linda in sladden under produkten för smidig förvaring.

Går snabbt att rengöra

Vi vet att du kommer vilja använda minihackaren varje dag och har därför gjort den enkel att rengöra. Skålen, locket och tillbehören tål maskindisk. Torka bara av basenheten med en fuktig trasa när du är klar.

Förberedning ger färdighet

Ju mer du lär dig om förberedning av ingredienser och tar del av dofterna, färgerna och konsistenserna, desto roligare blir arbetet. Förbered och mät upp de härliga ingredienserna i förväg för att enkelt bemästra recepten.

Många familjefavoriter innehåller hackad lök och vitlök, så du är på god väg.

Servera rätter som färsk pesto eller hummus på edamamebönor med hjälp av den kompakta hackaren. Från förberedning till bord!

Carrots kale purée and pumpkin soup on marble table

Vilken färg vill du ha på din kompakta hackare?

Precis som KitchenAid-köksmaskinen är den kompakta hackaren tillgänglig i en mängd olika färger.

Känner du dig djärv? Välj den ikoniska röda modellen. Eller välj tidlösa klassiker som Crème eller Velvet Blue. Vi erbjuder även stilrena modeller i Svart eller Contour Silver.

Välj en färg som matchar dina andra köksapparater eller skapa en iögonfallande färgkombination.

Black mini food chopper preparing green pesto

Minifoodprocessor för små matälskare

Med den här smarta hackaren kan du enkelt göra din egen barnmat. Skapa sammetslena och släta puréer av frukter, grönsaker, bönor och andra livsmedel som är säkra för barnen att äta. Ett fantastiskt sätt att introducera nya smaker och texturer!

Koka maten och lägg den sedan i hackaren. Om blandningen är för tjock kan du tillsätta lite vätska (vatten, mjölk eller t.o.m. buljong). Bjud barnet på deras favoriter bland hemlagade puréer och introducera nya smaker och texturer med tiden.

Butternut purée

Den praktiska minihackaren

Den praktiska, tillförlitliga och kompakta KitchenAid-hackaren kan användas för mängder av enklare uppgifter i små mängder. Arbetsskålen klickar smidigt och säkert på plats när du för samman locket och skålens handtag. Redo att användas på några sekunder!

Red mini food chopper preparing green marinade

Söker du matinspiration?

BLI INSPIRERAD
foodie inspiration

MINIHACKARE 830ML 5KFC3516

Den praktiska minimatberedaren kommer att vara din hjälpreda när du blir hungrig. Den är enkelt att använda, rengöra, och ställa undan. Den har en universalkniv i rostfritt stål, 2 hastigheter och pulsfunktion, så att du kan hacka, blanda och mosa med för att uppnå de resultat du vill ha.

Specifikationer

Allmänna specifikationer
 • Model Name
  5KFC3516
 • Material i ytterhölje
  Plastik
Tekniska specifikationer
 • Connection rating (W)
  240
 • Frequency (Hz)
  50/60
 • Max. rotation speed
  3450
 • Min. rotation speed
  2450
 • Voltage (V)
  220-240
 • Depth of the product
  143
 • Height of the product
  222
 • Width of the product
  178
 • Depth of the packed product
  207
 • Height of the packed product
  245
 • Width of the packed product
  172
 • Net weight (kg)
  1.2
 • Gross weight (kg)
  1.85

Dokument och registrering

Garanti

Garanti

Alla små hushållsapparater från KitchenAid har en garanti som skyddar kunder från eventuella tillverkningsfel. Särskilda villkor kan vara reserverade för KitchenAid för vissa produkter.

Allmänna villkor för den juridiska och avtalsmässiga garantin finns i PDF-dokumentet som du kan hämta här.

HÄMTA GARANTI

Registrera din produkt
Registrera din produkt för att förbättra din upplevelse av KitchenAid hushållsapparater: få exklusiva erbjudanden och kampanjer, tips och knep och mycket mer.
top
Välj en annan produkt

Jämför

Jämför produkter

Du får inte köpa fler än 3 produkter. Ta bort en produkt innan du lägger till en ny.