Hem>Hushållsapparater>Matberedare> Matberedare 2,1L 5KFP0921
Röd
kr 2.379,15 kr 2.799,00
-15%
Matberedare 2,1L 5KFP0921
kr 2.379,15 kr 2.799,00
Inklusive moms
5KFP0921EER - 859711636430
Röd

Den kompakta och mångsidiga 2,1 L matberedaren hjälper upptagna kockar att få mer gjort.

kr 2.379,15 kr 2.799,00
Inklusive moms
Leverans senast onsdag 29 mars 2023

Produkten läggs till i kundvagnen

Fortsätt till kassan
Matberedare: Vad finns i förpackningen?

Den här matberedaren levereras med alla tillbehör du behöver för att hacka, skiva, strimla, puréa, blanda, knåda eller strimla. Höj ribban på din matlagning några snäpp.

BPA-fri 2,1 litersskål med fällbart lock

Degkniv

S-universalblad

Vändbar 4 mm medelgrov skär-/rivskiva

Julienneskiva

Lock för förvaring i kyl

Visptillbehör

Fällbart lock med två-i-ett-inmatningsrör och påmatare

Drivadapter

Föregående
Nästa

Därför du kommer att älska vår matberedare 2,1 liter

 • Hacka, strimla, skiva, knåda, blanda och puréa
 • Praktisk allt-i-ett-förvaring
 • Lättanvänt vridfritt lock och basenhet
 • Slät yta och rundade kanter för enkel rengöring
 • Skål, lock, knivar, skivor och tillbehör tål maskindisk
 • 2 års garanti

Matberedaren gör mer för varje måltid

Den har flera funktionsområden, är enkel att använda och kompakt i formen. Den här matberedaren är perfekt och gör vardagskockar, bagare och hemmakockar väldigt kreativa. Och eftersom det handlar om KitchenAid så finns det vackra färger att välja mellan också.

Lyft recepten till nästa nivå

Gör det enklare att laga mat hemma så att du enkelt kan skapa och experimentera utan att känna dig det minsta osäker. Möjligheterna är oändliga.

Förbered som ett proffs

En noggrann matberedare besparar dig många timmars vispning, hackning, omrörning, skivning, rivning, puréing och vispning. Även knådningen är fri från stress.

Konsten att strimla

Med julienneskivan kan du enkelt göra perfekta strimlor till coleslaw eller wokrätter. Perfekt för sallader och gratänger, och du kan även strimla äpplen.

Hemlagad mat från grunden

Förvandla grädde till hemgjort smör på några minuter med visptillbehöret, eller använd degkniven till att göra eget hembakat bröd.

Praktisk allt-i-ett-förvaring

Alla tillbehör får plats i skålen på den här kompakta matberedaren och sladden lindas in på undersidan. Så att den tar upp mindre utrymme på köksbänken eller i skåpet.

Enkel att rengöra

Snabb och enkel rengöring med den läckagesäkra arbetsskålen. Tillsätt varmt vatten och 1-2 droppar diskmedel för att snabbt rengöra skålen och knivarna. Tål maskindisk.

Göra måltider på nästa nivå

Gör dig redo att omvandla ingredienser till spännande skapelser.

Lätt att rengöra, enkel att förvara

Är utrymme ett problem i ditt kök? Den här kompakta matberedaren från KitchenAid fungerar lika bra, men tar upp mindre plats än större matberedare i vårt sortiment. Inte nog med det, alla tillbehör och knivblad passar i skålen, och sladden lindas prydligt på undersidan så att köksytan hålls fri från sladdar.
 
Städningen går också smidigt. Locket, skålen, knivbladen, skivorna och tillbehören kan diskas i diskmaskin, medan matberedarbasens rundade kanter gör det enkelt att torka av den. Jobbet är gjort.

Utformad med dig i åtanke

Den användarvänliga skålen Snap and Go och det låsta locket gör att du är snabbt redo med den här matberedaren. Välj bara önskad hastighet, från låg, hög eller puls för att komma igång. Knapparna som är lätta att trycka på och de upplysta LED-reglagen gör det enkelt att använda dem.
 
Bearbeta alla typer av ingredienser med precision, oavsett om du skär, strimlar, vispar eller knådar. När du är klar finns det till och med ett praktiskt lock så att du kan förvara dina skapelser säkert i kylskåpet tills du behöver dem.

Matberedaren som gör mer

Matberedaren må vara mindre än några av sina KitchenAid-släktingar, men den är ändå fullpackad med tillbehör som tar dig långt bortom hackning och skivning. Du kan hacka örter, skiva tomater, blanda en pastasås, riva choklad eller till och med göra slät, näringsrik barnmat. Matberedaren bearbetar ingredienser och gör matlagningen till ett äventyr – den kan göra allt från underbar guacamole till perfekta bakverk.

Fräscha och hälsosamma sallader och dippsåser

Det är lättare än du tror att inkludera rå mat i din kost. Om du använder en matberedare kan du snabbt sno ihop alla möjliga läckra och hälsosamma godsaker hemma – och inte bara sallader!
 
Färska grönssåser, dippsåser, salsa, och till och med vegetarisk chilli går snabbt och enkelt. Släng bara i dina grönsaker och låt matberedaren göra jobbet. Använd droppfunktionen för att göra syrliga dressingar och få ännu mer smak, och piffa till vardagsrätter.

Matberedare 2,1L 5KFP0921

Matberedaren på 2,1 L är kompakt men ändå mångsidig. Den är ett bra verktyg för daglig användning för dem som vill utforska och experimentera med nya recept och rätter utan att tillbringa timmar vid en skärbräda. Den strimlar, hackar, finhackar, skivar, knådar, vispar, blandar och puréar allt från färska grönsaker och örter till ostar, degar, såser, salsa och mycket mer. Tillsätt flytande ingredienser som olja i påfyllnadsöppningen så att det sipprar in under bearbetningen. Gillar du att göra saker från grunden? Med det här praktiska verktyget kan du vispa grädde till smör eller blanda och knåda deg till hembakat bröd. Kontrollera resultatet med ett urval av alternativ för hastighetsalternativen låg, hög eller puls och med knappar som är lätta att trycka på och upplysta LED-kontroller. Apparaten är enkel att använda och installera och har en vridfri design så att du bara klickar skålen på plats och öppnar den med det fällbara locket. När du är klar kan skålen och alla tillbehör diskas i diskmaskin. Delarna passar perfekt inuti skålen för att spara köksutrymme. Du kan till och med förvara ingredienser direkt i arbetsskålen tack vare det medföljande kylskåpslocket.

Specifikationer

Allmänna specifikationer
 • Model Name
  5KFP0921
Tekniska specifikationer
 • Motoreffekt
  250
 • Motormodell
  DC (Direct Current)
 • Spänning
  220-400
 • Frekvens (Hz)
  50/60
 • Watt (W)
  250
 • Max rotationshastighet
  1500
 • Min rotationshastighet
  750
 • Maximal påfyllning för torrvaror
  0.3
 • Material
  Plastik
 • Längd på strömsladd
  90
 • Skålens kapacitet
  2.1
 • Produktens höjd
  153
 • Produktens bredd
  195
 • Produktens djup
  195
 • Höjd förpackning
  434
 • Bredd förpackning
  315
 • Djup förpackning
  246
 • Material skål rostfritt stål
  Plastik
 • Nettovikt
  2.96
 • Bruttovikt
  4.4
 • Typ av stickkontakt
  Euro
Tillbehör
 • STANDARDTILLBEHÖR
  multipurpose blade, dough blade, fine&medium shred/slice disk, thick slice disk

Dokument och registrering

Garanti

Garanti

Alla små hushållsapparater från KitchenAid har en garanti som skyddar kunder från eventuella tillverkningsfel. Särskilda villkor kan vara reserverade för KitchenAid för vissa produkter.

Allmänna villkor för den juridiska och avtalsmässiga garantin finns i PDF-dokumentet som du kan hämta här.

HÄMTA GARANTI

Registrera din produkt
Registrera din produkt för att förbättra din upplevelse av KitchenAid hushållsapparater: få exklusiva erbjudanden och kampanjer, tips och knep och mycket mer.
top
Välj en annan produkt

Jämför

Jämför produkter

Du får inte köpa fler än 3 produkter. Ta bort en produkt innan du lägger till en ny.