Skip the navigation
label-bestsellerBästsäljare

HACKARE 1,19L - Mattsvart

5KFC0516EBM

2 års garanti

Hackare på 1,19 liter för att hacka, göra puré och vispa ingredienser för en mängd olika recept.

3 tillbehör som medföljer
kr 1 599,00

 • Checked

  Kostnadsfri standardleverans på beställningar över 975 kr

 • Checked

  14 dagars gratis retur

 • Checked

  100% säker betalning

Hackaren som gör mer än att hacka

Den kompakta och lätta hackaren från KitchenAid på 1,19 liter är perfekt för vardagsuppgifterna. Den har en mångsidig kniv i rostfritt stål och ett visptillbehör. Du kan alltså utöver att hacka, purea och mixa även vispa. Med den här hackaren är förarbetet enkelt.

Arbetsskål på 1,19 l

Två hastigheter och pulsfunktion

Universalkniv i rostfritt stål

Visptillbehör medföljer

Med påfyllnadsöppning på locket för tillsättning av vätska under bearbetning

Vad finns i förpackningen?

Den mångsidiga hackaren 5KFC0516 på 1,19 liter tar sig snabbt an alla typer av uppgifter. Med hjälp av en kniv eller visp, samt med två olika hastigheter, är förberedandet av maten bara rolig.

3 medföljande tillbehör
preparing-salsa-in-white-food-chopper

Låt hackaren göra jobbet

Låt skärbrädan ligga och ta hjälp av det här praktiska lilla verktyget i stället. Lämna över allt tråkigt förarbete till hackaren och fokusera på det kreativa.

Blir klar med förarbetet dubbelt så fort

Oavsett om du vill äta mer hälsosamt eller bara spara tid är den här hackaren något för dig. Hacka färsk frukt och grönsaker, vispa hemlagat smör eller grädde, hacka persilja, gräslök eller vitlök blixtsnabbt. Den kan till och med puréa tillagad frukt eller grönsaker till barnmat med jämn konsistens. Inga fler tillbehör inköpta från mataffären – gör enkelt din egen majonnäs, dressing och såser med hjälp av den inbyggda påfyllnadsöppningen.

Food-chopper-1-19L-onyx-black-ready-to-blend-mediterranean-vegetables

Hacka och gör puré med precision

Recept med många ingredienser som ska förberedas på olika sätt kan kännas överväldigande, för att inte tala om tidskrävande. Därför är hackaren din bästa vän i köket. 


Med hackaren från KitchenAid på 1,19 liter kan du välja mellan två hastigheter (hacka eller purea) eller använda pulsfunktionen för att uppnå de resultat du vill ha – från grovt till fint. Den mångsidiga kniven i rostfritt stål klarar allt ifrån att hacka rå frukt, grönsaker och nötter till att mala kött, göra ströbröd och puréa tillagade frukter och grönsaker. Plötsligt känns de knepiga recepten överkomliga.

Food-chopper-1-19L-empire-red-whisking-cream-to-eat-with-fresh-red-fruits

Vispa eller rör

Utför ännu fler uppgifter med hjälp av visptillbehöret. Vispa ägg för fluffiga maränger eller fruktsorbet, eller vispa grädde på bara 30 sekunder ⁽¹⁾ för läckra desserter och toppingar klara på ett kick.


Du kan till och med enkelt göra eget smör med hackaren. Allt du behöver är grädde av god kvalitet och visptillbehöret. När du gör smör får du även tillgång till kärnmjölk som är ett läckert tillägg i alla sorters recept, som scones, majsbröd och extra krämiga smoothies.

Food-chopper-1-19L-inside-bowl-storage

Tillräckligt med utrymme i hackaren på 1,19 l

Smart utformning som både gör den lätt och kompakt, men med gott om plats i skålen. Detta är det perfekta verktyget för kök med ont om utrymme. Du får dessutom mer plats i kökslådorna eftersom verktyget gör jobbet av flera olika kökstillbehör.


Alla tillbehör får plats i skålen, vilket är väldigt smidigt, och sladden går att vira under skålen. På så sätt kan du enkelt förvara den i skåpet och hålla arbetsytan ren.

Food-chopper-1-19L-onyx-black-making-pesto-with-drizzle-basin

En användarvänlig hackare

Som alla våra produkter är hackaren från KitchenAid på 1,19 liter utformad för att vara så smidig och användarvänlig som möjligt. PULS/ON-knappen är placerad på locket för enkel åtkomst med ena handen och tummen.


Ta hjälp av skålens handtag och hällpip om den färdiga mixen ska hällas. Kniven sitter säkert låst på plats när du häller. Blanda emulgerade såser som vinägrett och majonnäs snabbt och enkelt via påfyllnadsöppningen. Tillsätt rätt mängd olja eller annan vätska i din egen takt under bearbetningen för smarriga resultat på ett enkelt sätt.

Food-chopper-1-19L-woman-easily-cleaning-bowl

Enkel rengöring

De apparater som används mycket i hemmet måste vara enkla att rengöra. Annars skulle de knappast bli några favoriter! Vi har därför sett till att hackaren från KitchenAid är lätt att hantera. Både skål, lock och tillbehör går att diska i maskin (i det övre stället). 


Tack vare dess kompakta storlek och utformning går det lika bra att diska för den hand. Torka sedan av basdelen med en fuktig trasa. Klart!

AgsPortsmouth, Hampshire

Större och mer kraftfull än vid första anblick


Jag älskar den lilla hackaren! Den är perfekt storlek för vårt hushåll. Jag trodde att den skulle vara mindre, men är faktiskt en perfekt storlek om du inte har en stor familj eller ska servera större sällskap.


Den är kraftfull nog att klara av så gott som det mesta. Jag har gjort hummus, tahini, olika typer av såser, hackade kryddblandningar, nötter, gjort jordnötssmör m.m. med enastående resultat varje gång. Den är väldigt enkel att både plocka isär och rengöra. Den tar inte upp så mycket förvaringsutrymme.

Läs alla recensioner
img-testimonial-SE

Jämför våra minihackare

Hitta den modell som passar dig bäst

Kitchenaid Chopper 5KFC0516EAC Crème Frontal
HACKARE 1,19L

Hackare på 1,19 liter för att hacka, göra puré och vispa ingredienser för en mängd olika recept.

kr 1 599,00
 • Sladdlöst?
 • Skålens kapacitet
 • Skålmaterial
 • Universalkniv i rostfritt stål
 • Reglage
 • Garanti
 • Ytterligare 3 års garanti om du registrerar produkten
Kitchenaid Chopper 5KFCB519EBM Mattsvart Frontal
SLADDLÖS HACKARE

Den sladdlösa hackaren ger dig kraft och frihet att mixa, hacka, göra puré och vispa.

kr 1 799,00
Handla nu
 • Sladdlöst?
 • Skålens kapacitet
 • Skålmaterial
 • Universalkniv i rostfritt stål
 • Reglage
 • Garanti
 • Ytterligare 3 års garanti om du registrerar produkten
Kitchenaid Chopper 5KFC3516EOB Svart Frontal
MINIHACKARE 830 ml

Minihackare för att ha på köksbänken för vardagliga behov.

kr 1 399,00
Handla nu
 • Sladdlöst?
 • Skålens kapacitet
 • Skålmaterial
 • Universalkniv i rostfritt stål
 • Reglage
 • Garanti
 • Ytterligare 3 års garanti om du registrerar produkten

Ta en titt på detaljerna

Vad säger andra användare?

Ansvarsfriskrivning
 1. Baserat på 240 ml vispgrädde.

 2. Baserat på 240 ml vispgrädde (36 % fetthalt).