Filterkaffebryggare brygger den perfekta koppen

Är det färskbryggt kaffe som får dig att klara av dagen? Gör det enkelt med en filterkaffebryggare. Njut av nybryggt kaffe hemma utan krångel. Bryggaren kombinerar vatten, kaffe och bryggtid precis som du vill ha det, så att du bara kan dyka upp när kaffet är klart för servering.

Filterkaffebryggare gör kaffe på ditt sätt

KitchenAids snygga och praktiska filterkaffebryggare är perfekta om du vill ha kaffet som bryggs på ditt sätt varje dag. Välj tidsintervall på den intuitiva programfunktionen och välj önskad bryggstyrka. Häll upp en utsökt kopp nybryggt kaffe när som helst på dygnet, dag som natt.

Är bryggkaffe samma sak som filterkaffe?

Båda syftar på kaffe som görs genom att hälla hett vatten över nymalet kaffe i ett filter. De lösliga smakämnena i kaffet fälls ut och silas genom filtret till kärlet under. Du kan göra det här genom att hälla vattnet för hand. Eller så kan du låta vår filterkaffebryggare göra jobbet åt dig och transportera vattnet genom vårt permanenta filter i guldton. Eftersom temperatur och tid är det som avgör kaffets smak är filterkaffebryggaren ett praktiskt sätt att få en perfekt kopp kaffe utan att behöva prova sig fram.

Black filter coffee machine with cookies

Snygg filterkaffebryggare

Vill du att filterkaffebryggaren ska vara snygg också? Självklart! KitchenAids filterkaffebryggare är kurviga och smäckra och finns i ett urval färger: svart, Charcoal Grey, Crème och röd (för filterkaffebryggaren på 1,7 l) eller svart och vit (för den klassiska modellen av filterkaffebryggaren på 1,7 l). De här filterkaffebryggarna är skinande och tåliga, och är gjorda för att beundras och användas i många år. Med två bryggknappar på olika platser kan du placera den framåt eller på sidan. Pipen på kannan förhindrar dropp och spill.

Grey filter coffee machine preparing hot coffee with 2 cups of coffee

Ett kaffefilter som ger guldläge

Ta en klunk och känn hur kaffe smakar. Visst får det en guldstjärna? Filtret påverkar kvaliteten på din kopp kaffe. Pappersfilter tar bort alla naturliga oljor och kan få drycken att smaka platt. Det permanenta filtret i guldton på våra filterkaffebryggare är återanvändningsbart och utformat för optimal filtrering. Det är hållbart, ekonomiskt och ersätter vanliga pappersfilter i storlek 4. Det har också praktiska doseringsmarkeringar som hjälper dig att mäta upp rätt mängd, utan att behöva gissa.

Reusable coffee filter

Filterkaffe i rätt tid

Vill du ha kaffet klart på pricken kl. 07.30? Eller lagom till en soffapaus kl. 15.30? Tryck in önskad tid så sköter dygnet runt-programmeringen resten. Bryggaren har lättanvända snabbvalsknappar och en LCD-skärm utan krångliga menyer att bläddra sig igenom. Med den senaste modellen kan du till och med ställa in en tidscykel för arbetsdagar och en annan för helger.

Filterkaffebryggarens värmeplatta håller kannan uppvärmd. Oavsett vilka vanor du har är den redo i rätt tid.

Zoom on control panel of black filter coffee machine

Vilken filterkaffebryggare ska jag välja?

Kaffebryggaren med kanna på 1,7 l 5KCM1209 Kaffebryggaren med kanna på 1,7 l 5KCM1208
kr 1.699,00 kr 1.499,00
HANDLA NU HANDLA NU
Bryggstyrka Normal eller kraftfull Normal eller kraftfull
Färger Svart, Charcoal Grey, Crème eller röd Svart, vit
Design på filterhållaren Rostfritt stål Standard
Kannans kapacitet 1,7 l (12 koppar) 1,7 l (12 koppar)
Värmeplatta Hög eller låg med steg på 10 minuter Håller värmen i 40 minuter
24-timmars programmering 2 tillgängliga program 1 program
Filter Permanent i guldton Permanent i guldton

Spiralmunstycke i baristastil

Filterkaffebryggarna på 1,7 l har ett unikt spiralmunstycke med 29 hål. Utformningen är inspirerad av en baristas cirklande rörelser för att fördela vattnet jämnt i det nymalda kaffet. Kaffet fuktas jämnt och under rätt tidslängd av spiralmunstycket för bästa utfällning av smakämnena, så att du får ett fylligt och smakrikt kaffe.

Filter coffee machine shower head

Smaken du älskar

Alla är olika, så valfrihet är viktigt. Förutom att välja din favoritkaffesort kan du också välja vanligt eller kraftfullt för bryggstyrkan. Filterkaffebryggaren anpassar sedan bryggningen så att du får den smak som framkallar ett ”mmm” hos dig.

Adding coffee in black filter coffee machine

Pausa och häll upp när du vill

Vill du slippa vänta på kaffet? Vi har alla känt så. Det är därför som det finns en Pausa och häll-funktion på filterkaffebryggaren. Den gör att den slutar droppa om du lyfter kannan medan kaffet fortfarande bryggs. Häll upp en snabb kopp och sätt tillbaka kannan på plattan för att avsluta bryggningen. Schhhh! Vi lovar att inte säga något.

Serving hot coffee in a cup

Njut av en härlig frukost

BLI INSPIRERAD
Black kettle serving tea in a glass and pancakes with raspberries
top
Välj en annan produkt

Jämför

Jämför produkter

Du får inte köpa fler än 3 produkter. Ta bort en produkt innan du lägger till en ny.