Hem>Hushållsapparater>Kaffemaskin> Kaffebryggaren med kanna på 1,7 l 5KCM1208
Svart
kr 1.960,00
Kaffebryggaren med kanna på 1,7 l 5KCM1208
kr 1.960,00
Inklusive moms
Guarantee_2Y
5KCM1208EOB - 859711580470
Svart
kr 1.960,00
Inklusive moms
Leverans senast onsdag 8 februari 2023

Produkten läggs till i kundvagnen

Fortsätt till kassan

Gör livet enklare med utsökt bryggkaffe

Finslipa ditt kaffehantverk med den ultimata kaffebryggaren. Det är enkelt att göra utsökt kaffe dygnet runt som är klart direkt.

Utvinn all smak

Exceptionell smak garanteras med det unika spiralmunstycket med 29 hål. Det ger en jämn mättnad av det malda kaffet.

Sluta gissa!

Få rätt mängd varje gång med den praktiska doseringsstegen på det återanvändbara filtret och tabellen på vattentanken. Du behöver inte längre gissa.

Håll den varm och ångande

Vi gillar vårt kaffe varmt! Tack vare värmeplattan håller sig kaffet varmt i upp till 40 minuter efter bryggning. Om livet är stressigt och du blir distraherad, är det inga problem.

Stark, starkare, starkast

Välj din smakstyrka med hjälp av den variabla väljaren för bryggstyrka. Med bara en knapptryckning gör du enkelt det kaffe din kropp behöver på morgonen.

Redo när du är det

Behöver du en kopp nu? Varför vänta? Med "paus och häll"-funktionen kan du ta bort kannan och hälla upp en kopp innan bryggningen är klar.

Passar alla former av bänkskivor

Alla kök är olika. Vi har därför två bryggknappar så att du kan placera bryggaren som du vill på bänken.

Hej snygging!

Ta med den här snygga apparaten hem till dig. Den har en modern och elegant estetik som du vill visa upp. Den unika designen på glaskannans pip förhindrar dropp och spill så att det blir enkelt att hälla upp kaffe, oavsett kopparnas storlek och form.

Hello good-lookin

Din smak, ditt humör

Oavsett om du känner dig pigg eller har svårt att stiga upp ur sängen på morgonen så har vår kaffebryggare precis vad du behöver. Du kan välja styrka och det jämnt spridda vattnet på kaffebönorna ser till att smaken blir precis som du vill ha den.

Your taste, your mood

Hela dagen

Det är aldrig fel med kaffe – vare sig du behöver en stark kopp på morgonen eller en koffeinfri kopp på kvällen. Det är inget problem att ta en paus och njuta av ett "bara du"-ögonblick.

From AM to PM

Vad finns i förpackningen?

1,7 l kanna med unik pipdesign och lock

Du kan enkelt hälla i valfri mugg med vår specialdesignade kanna.

Unikt munstycke med 29 hål

Få jämnt mättade kaffesorter, så bittert kaffe tillhör det förflutna!

Återanvändningsbart permanent filter med guldton och doseringsmarkeringar

Ta reda på exakt hur mycket kaffe du behöver för den smak du vill ha. Det här filtret har en doseringsstege som hjälper dig att göra kaffet perfekt.

Löstagbar vattenbehållare med doseringstabell

Ta bort vattentanken för att enkelt fylla på den igen. Med hjälp av doseringsdiagrammet kan du ta reda på exakt hur mycket vatten du behöver för mängden kaffe du gör.

Föregående
Nästa

Kaffebryggaren med kanna på 1,7 l 5KCM1208

Med kaffebryggaren (kapacitet för tolv koppar) från KitchenAid kan du brygga gott kaffe, varje gång. Den här kaffebryggaren är utformad för att du ska kunna göra kaffe med den smak och arom du vill ha, och gör konsten att brygga kaffe lekande lätt. Med det unika spiralmunstycket med 29 hål rinner vattnet igenom det malda kaffet för ett optimalt resultat, och du får oslagbart smakrikt kaffe. Tack vare väljaren för bryggstyrka kan du välja mellan normal och kraftig styrka och få det precis som du vill ha det. Nu slipper du gissa när du brygger kaffe. Tack vare doseringsmarkeringarna på det återanvändbara filtret med guldton och doseringstabellen på vattenbehållaren får du smakrikt kaffe varje gång. Den unika designen på glaskannans pip förhindrar dropp och spill så att det blir enkelt att hälla upp kaffe, oavsett kopparnas storlek och form. Med den här kaffebryggaren kan du brygga när det passar dig, med alternativ för automatisk bryggning så att du kan ha kaffet klart när som helst på dagen. Med Pausa och häll-funktionen kan du hälla upp en kopp kaffe innan bryggningen är klar, och den praktiska värmeplattan håller kaffet varmt i upp till 40 minuter. Perfekt om du behöver lite extra tid på morgonen. Kaffebryggaren från KitchenAid har en modern och elegant design som passar perfekt på köksbänken. Varför inte kombinera den med vår brödrost ur designkollektionen och utnyttja de senaste funktionerna under frukosten?

Specifikationer

Allmänna specifikationer
 • Model Name
  5KCM1208
Tekniska specifikationer
 • Ström (A)
  4,8
 • Connection rating (W)
  1100
 • Voltage (V)
  220-240
 • Frequency (Hz)
  50/60
 • Height of the product
  364
 • Width of the product
  182
 • Depth of the product
  340
 • Height of the packed product
  437
 • Water capacity
  1.7
 • Warming
  Warming tray
 • Width of the packed product
  249
 • Depth of the packed product
  404
 • Net weight (kg)
  3.3
 • Gross weight (kg)
  4.4

Dokument och registrering

Garanti

Garanti

Alla små hushållsapparater från KitchenAid har en garanti som skyddar kunder från eventuella tillverkningsfel. Särskilda villkor kan vara reserverade för KitchenAid för vissa produkter.

Allmänna villkor för den juridiska och avtalsmässiga garantin finns i PDF-dokumentet som du kan hämta här.

HÄMTA GARANTI

Registrera din produkt
Registrera din produkt för att förbättra din upplevelse av KitchenAid hushållsapparater: få exklusiva erbjudanden och kampanjer, tips och knep och mycket mer.
top
Välj en annan produkt

Jämför

Jämför produkter

Du får inte köpa fler än 3 produkter. Ta bort en produkt innan du lägger till en ny.