Program för pengarna tillbaka-garanti inom 90 dagar

Observera att dessa villkor inte påverkar några lagstadgade rättigheter, som lagstadgade garantirättigheter eller rättigheter enligt tillverkarens garanti.

 

Om du vill ta del av KitchenAids 90-dagarsgaranti samtycker du till följande:

1. Garantin gäller för konsumenter som köper en KitchenAid Espresso Machine - Artisan mellan den 30 juni 2022 och den 31 december 2023.

2. Konsumenter har upp till 90 dagar på sig att prova produkten. Om de inte är nöjda ska de inom den tiden meddela vår kundtjänst att de vill returnera produkten, antingen via e-post** (se den landspecifika listan nedan), genom våra kanaler på sociala medier eller genom att ringa vårt avgiftsfria nummer: 00 800 381 040 26.

3. Konsumenter måste tillhandahålla en inskannad version (eller ett tydligt foto) av ett betalningsbevis via e-post.

Betalningsbeviset måste innehålla följande information för att godkännas:

  • Modellnummer eller produktbeskrivning
  • Antal
  • Pris
  • Inköpsland eller försäljningsställets adress
  • Inköpsdatum


4. Om betalningsbeviset anses vara giltigt planerar vår kundtjänst in upphämtningen av produkten. Konsumenter har högst 10 arbetsdagar på sig att returnera produkten till KitchenAid.

5. En återbetalning görs endast när vår tjänsteleverantör har tagit emot och kontrollerat (1) Espresso Machine - Artisan och (2) det ursprungliga inköpskvittot.

Espresso Machine ska helst returneras med sin originalförpackning och dess innehåll, och den ska vara ren och tömd på eventuell mat.

Återbetalningen gäller endast om vår tjänsteleverantör bedömer att Espresso Machine har använts i enlighet med bruksanvisningen.

6. Återbetalningen gäller endast priset som finns angivet på inköpskvittot eller fakturan för Espresso Machine - Artisan.

7. Det kan ta upp till 30 dagar innan återbetalningen kommer in på det angivna bankkontot.

Kontaktuppgifter

Kundtjänst: consumercare.se@kitchenaid.eu
Avgiftsfritt telefonnummer: 00 800 381 040 26

top
Välj en annan produkt

Jämför

Jämför produkter

Du får inte köpa fler än 3 produkter. Ta bort en produkt innan du lägger till en ny.