Skip the navigation
label-90-day-money-backPengarna tillbaka-garanti i 90 dagar

ESPRESSOMASKIN - ARTISAN - Rostfritt stål

5KES6503ESX

5 års garanti

Är du fascinerad av konsten att göra espresso? Finslipa dina färdigheter med den här snygga espresso...

kr 4 999,00

  • Checked

    Kostnadsfri standardleverans på beställningar över 975 kr

  • Checked

    14 dagars gratis retur

  • Checked

    100% säker betalning

pdp-promo-banner kitchenaid-espresso-machine-90-day-money-back en

Program för pengarna tillbaka-garanti i 90 dagar

Få till den perfekta smaken med den espressomaskin Artisan. Om du inte är nöjd med ditt köp inom 90 dagar får du tillbaka alla pengarna!

Regler och villkor

Ta med dig konsten att göra espresso hem

Skapa en äkta espresso med den första espressomaskinen för hemmet med dubbla, smarta temperatursensorer. Den snygga espressomaskinen KitchenAid Artisan skapar fylliga och smakrika espressoshots.

Dubbla, smarta temperatursensorer och temperaturkontroll

Teknologi med snabbuppvärmande värmeslinga

Portafilter med 58 mm i diameter med professionell kvalitet och platt botten

Förinfusion med lågt tryck och italiensk 15-barspump

1 eller 2 dosväljare

2 enkelväggiga- och 2 dubbelväggiga portafilter

Ångrör för ånga eller hett vatten

Metallhölje och 5 års garanti

Vad finns i förpackningen?

Den fantastiska KitchenAid espressomaskin 5KES6503 levereras med allt du behöver för att servera smakrik, läcker espresso till familj och vänner.

Coffee video thumbnail

Gör espresso som ett proffs

Den första espressomaskinen för hemmet med dubbla, smarta sensorer som garanterar shots av café-kvalitet tack vare optimal temperaturhållning genom hela processen.

Utforska espressokonsten i hemmets lugna vrå

Skapa den smak du älskar med obegränsade möjligheter. Vi har kombinerat den senaste tekniken med den traditionella espressometoden så att varje kopp blir perfekt. Och när du har bemästrat den kan du göra alla espressobaserade drycker så som cappuccino, latte och macchiato.

Authentic tasting shots with the KitchenAId espresso machine

Autentiska espressoshots med espressomaskinen från KitchenAid

Espressomaskinen från KitchenAid är den första espressomaskinen för hemmet med dubbla, smarta temperatursensorer. Temperaturkontrollen fungerar genom sensorerna och enhetens varmvattenberedare för att hålla temperaturen inom det optimala intervallet för espresso. 


Och eftersom ingen orkar vänta har den en teknik för värmeavkylning som ger optimal bryggtemperatur på mindre än 45 sekunder. Luta dig sedan tillbaka och smaka på skillnaden.

Create a rich espresso with the perfect crema

Skapa en fyllig espresso med den perfekta skumkronan

En fyllig, hasselnötsfärgad skumkrona är beviset på en välgjord espresso. Drycken, med en mörk karamellnyans, är smakrik, aromatisk och välbalanserad mellan syra och bitterhet. Detta vackra och fylliga resultat kräver lågt tryck vid förinfusionen för att extrahera smak från bönan, innan processen går vidare till bryggning med högt tryck. 


Den italienska 15-barspumpen på vår espressomaskin från KitchenAid ger precis rätt tryck för att skapa en högkvalitativ, fyllig och smakrik espresso och en krämig skumkrona.

Even tamping is easy with our clever portafilter

Jämn packning är enkel med vårt smarta portafilter

Det finns många tips och tricks för att göra den perfekta espresson, men i slutändan handlar en god kopp om hur det malda kaffet sitter i espressomaskinen. Portafiltret, korgen och sättet du packar pulvret i korgen avgör hur espresson blir. 


Portafiltret av professionell kvalitet i espressomaskinen från KitchenAid har infällda pipar, vilket ger dig en stabil platt bas som hjälper dig att uppnå en jämn packning och bryggning. Diametern på 58 mm bidrar till att behålla den optimala värmen under bryggningen. På så sätt får du läckra och smakrika koppar varje gång.

Espresso just the way you like it

Njut av espresso som du vill ha den

Espressomaskinen från KitchenAid är utformad för att passa dina önskemål. Den är flexibel nog att ge erfarna baristas utrymme att visa vad de går för, medan nybörjare kan förlita sig på standardinställningarna.


Du kan förbereda en eller två espresso med dosväljaren och programmera önskad shotstorlek med en knapptryckning om du vill. Den brygger nymalda bönor eller färdigförpackat kaffe tack vare de fyra medföljande korgfiltren. 


De dubbelväggiga tryckkorgarna hjälper till att minska variationer vid bryggningen – ett utmärkt alternativ för nybörjarbaristor. Med de enkelväggiga får du större kontroll över shotens smakprofil.


Allt finns där för att hjälpa nybörjarna bli bekväma med att experimentera – eller bara stanna i sin komfortzon.

Experiment with different coffee drinks

Experimentera med olika kaffedrycker

Älskar du kaffekulturen? Allt börjar med den perfekta espresson. Kombinera espresson med ditt val av mjölk för att göra dina favoritkafferecept. 


Din espressomaskin från KitchenAid har en ångstav i professionellt utförande så att du kan ”tjockna” mjölken direkt i kannan. Det innebär att du kan skapa fylligt skum eller varm mjölk för cappuccino, latte eller en macchiato. Du kan också använda den för hett vatten till en kopp te eller en americano. Allt i ditt eget kök.

The espresso machine that’s sturdy and stylish

En både robust och snygg espressomaskin

Stil spelar roll. Espressomaskinen 5KES6503 från KitchenAid har både utseende och prestanda. Det robusta metallhöljet gör maskinen stadig och tålig. Tack vare den eleganta, kompakta designen passar den perfekt på köksbänken. Välj bland ett urval av snygga färger som passar ditt hem. 


Vår espressobryggare är stadig och pålitlig, den gör dig inte besviken. Den 5-åriga garantin ger dig extra trygghet om du någonsin skulle behöva hjälp.

Get the best from your beans with our coffee grinder

Få ut det bästa av dina bönor med vår kaffekvarn

Genom att mala dina egna bönor, istället för att köpa förmalda, får du garanterat härliga och fräscha smaker samt en god arom. KitchenAids kaffekvarn har 70 malningsstorlekar och ger dig den precision du behöver, från äkta espresso till en grov franskpress. Den här eleganta och kompakta kvarnen kan användas fristående eller tillsammans med espressomaskinen från KitchenAid. Du kan till och med mala direkt i portafiltret eftersom de två maskinerna passar ihop.

Ta en titt på detaljerna

Vad säger andra användare?