Hem>Support> Vanliga frågor
Hur kan vi hjälpa dig?
Vanliga frågor>Andra små hushållsapparater>Blenders>Felsöka blender> Varför är statusindikatorlampan på blendern släckt?

Varför är statusindikatorlampan på blendern släckt?

Vissa blenders har en statusindikatorlampa eller ring som visar när strömmen är på. Så här gör du om den är avstängd

Statusindikatorlampan på vissa modeller visar att strömmen är på. Kontrollera din modell nedan:

Blender K400 – Artisan

Blendern har en vit LED-strömring. Efter 10 minuters inaktivitet går blendern in i viloläge för att spara ström. Du aktiverar blendern genom att trycka på knappen igen.

Image1

Blender Power Plus

Blendern har en statusindikatorlampa. När blendern är ansluten och I/O-omkopplaren är I (på) har blendern en blinkande vit indikatorlampa. Om blendern inte används på 10 minuter övergår den däremot till viloläge och indikatorlampan slocknar. Aktivera blendern genom att helt enkelt vrida (0) till önskad hastighet eller det förinställda receptprogrammet och trycka på start för att börja mixa.

Blender High Performance

Blendern har en statusindikatorlampa. När blendern är ansluten till vägguttaget och strömbrytaren är påslagen blinkar indikatorlampan vitt. Om blendern inte används på 6 minuter övergår den däremot till viloläge och indikatorlampan slocknar. Aktivera blendern genom att helt enkelt vrida (0) till önskad hastighet eller det förinställda receptprogrammet och trycka på start för att börja mixa.

Blender Power – Professional

Blendern har en statusindikatorlampa. När blendern är ansluten och I/O-omkopplaren är I (på) har blendern en blinkande vit indikatorlampa. Om blendern inte används på 28 minuter övergår den däremot till viloläge och indikatorlampan slocknar. Aktivera blendern genom att helt enkelt vrida (0) till önskad hastighet eller det förinställda receptprogrammet och trycka på start för att börja mixa.

Behöver du fortfarande hjälp?

Om blenderns lampa blinkar orange (felläge) eller verkar vara avstängd inom kortare tid än vad som anges ovan kontaktar du vår kundtjänst: Skicka e-post till oss här ELLER Ring oss här – detta är ett kostnadsfritt telefonnummer och tjänsten tillhandahålls på ditt lokala språk – öppet måndag till fredag från 8.00 till 17.00.

Var den här artikeln till hjälp?
top
Välj en annan produkt

Jämför

Jämför produkter

Du får inte köpa fler än 3 produkter. Ta bort en produkt innan du lägger till en ny.