Hem>Support> Vanliga frågor
Hur kan vi hjälpa dig?
Vanliga frågor>Köksmaskinsfamilj>Köksmaskiner>Rengöring och underhåll av köksmaskin> Hur får man bort rester eller beläggningar från skålar i rostfritt stål?

Hur får man bort rester eller beläggningar från skålar i rostfritt stål?

Skålar i rostfritt stål till KitchenAid-köksmaskinen är mycket hållbara och fläckbeständiga. Om du ser rester eller beläggning inuti gör du så här...

Om du kan se rester eller beläggning i din blanka nya skål i rostfritt stål beror det på detta:

Skål i rostfritt stål

Vi använder en mekanisk poleringsprocess för våra rostfria skålar för att göra dem blanka. Ingen poleringsprodukt används. Ibland ger poleringsprocessen i skålar av rostfritt stål en liten rest inuti som inte enkelt försvinner i diskmaskinen eller med handdisk. Denna rest är inte skadlig och kan enkelt tas bort enligt anvisningarna nedan. Det är vanligt i produkter av polerat rostfritt stål.

Vi rekommenderar att du: – Häller en liten mängd olivolja i skålen och sprider runt den i skålen. – Låt oljan vara kvar i skålen i några minuter och torka sedan ur den. – När du har torkat bort oljan diskar du skålen med varmt vatten och ett bra diskmedel.

ELLER, om du föredrar:

– Använd en blandning av citronsaft och salt eller en bakpulverpasta för att rengöra skålen. – Då kan du ta bort resterna på ett säkert sätt. Detta är livsmedelssäkra alternativ med slipande egenskaper som ger tillräcklig rengöring av din fina skål i rostfritt stål.

Om du vill ladda ned eller titta på produktdokumentationen för din apparat kan du besöka vår sida med användarhandböcker här.

Var den här artikeln till hjälp?
top
Välj en annan produkt

Jämför

Jämför produkter

Du får inte köpa fler än 3 produkter. Ta bort en produkt innan du lägger till en ny.