Hem>Support> Vanliga frågor
Hur kan vi hjälpa dig?
Vanliga frågor>Köksmaskinsfamilj>Köksmaskiner>Tips och tricks för köksmaskiner> Finns det en kokbok för köksmaskinen och var kan jag få tag på den?

Finns det en kokbok för köksmaskinen och var kan jag få tag på den?

När du köper en KitchenAid-köksmaskin vill du säkert komma igång genast med dina recept. Här kan du se var du hittar inspiration och en kokbok...

KitchenAid-köksmaskinen levereras inte med en kokbok. Men vi har gott om inspiration till dig online, och du kan även köpa vår omfattande kokbok om du vill.

Kom igång med startguiden

Ett bra sätt att se allt som du kan göra med köksmaskinen är att ta en titt på startguiden. Först behöver du registrera din produkt hos oss. När du har registrerat dig kan du ladda ner vår kostnadsfria Starthandbok som pdf-fil på vår webbplats.

Få receptidéer på webbplatsen

Vi delar massor av recept för alla våra produkter i webbplatsens receptavsnitt här. Du kan bläddra bland och söka efter recept på rätter, drycker och godsaker för alla smaker och tillfällen.

Kokboken För allt du vill laga

Missa inte vår köksmaskinskokbok, som innehåller mer än 150 recept för den mångsidiga KitchenAid-köksmaskinen och det spännande utbudet av valfria delar och tillbehör. Den finns på vår webbplats här och innehåller allt från guacamole till kycklingköttbullar med curry, grönsaksnudlar och kolaglass. Vad väljer du först?

Var den här artikeln till hjälp?
top
Välj en annan produkt

Jämför

Jämför produkter

Du får inte köpa fler än 3 produkter. Ta bort en produkt innan du lägger till en ny.