Hem>Support> Vanliga frågor
Hur kan vi hjälpa dig?

När levereras mitt paket?

Vi kan knappt bärga oss tills du får ditt paket och kan börja använda din produkt. Läs allt om leveranstider här …

Leveranstiden beror på vart paketet ska skickas och vilken leveransmetod du valde i kassan.

Du kan välja mellan ”standard” (kostar mindre men tar längre tid och leveransdatum garanteras inte) och ”express” (snabbare och med ett garanterat leveransdatum). När du beställer online visas de aktuella leveranstiderna på produktsidorna och i kassan. De uppdateras ständigt och kan ändras beroende på högtider (som julen) eller reaperioder (som Black Friday).

Status för din beställning med beräknad leveranstid finns i ”Mitt konto” på vår webbplats. Statusen för din beställning uppdateras regelbundet där.

Så snart produkten lämnar KitchenAids lager skickar vi ett uppdaterat e-postmeddelande till dig. Du får då leveransinformation för ditt paket, paketnummer och en hyperlänk för att kunna spåra paketet på transportörens webbplats. På fraktföretagets webbplats hittar du transportörens kontaktinformation.

Vi delar också en länk i [”Mitt konto”(/account/login) med spårningsinformation.

Platsen våra produkter skickas ifrån

Alla produkter skickas från KitchenAids lager som finns i Antwerpen i Belgien.

Vi skickar endast via en professionell budfirma. Din underskrift krävs för leverans. Om du inte kan vara där och skriva under kan du be någon annan myndig person att skriva under åt dig. Om ingen kan ta emot leveransen blir du ombedd att kontakta vår leveranstjänst för att ordna med en ny leverans.

Vad händer om du inte får paketet när du ska?

Om ditt paket inte kommer fram i tid bör du meddela oss det via e-post. Om ovanliga förhållanden föreligger som gjort att du inte fått din produkt inom 30 dagar efter leveransmeddelandet har du rätt att avbryta beställningen och begära en fullständig återbetalning.

Obs! Leverans på lördagar finns endast i Belgien och Frankrike. I andra länder sker leveransen från måndag till fredag, förutom på röda dagar.

Var den här artikeln till hjälp?
top
Välj en annan produkt

Jämför

Jämför produkter

Du får inte köpa fler än 3 produkter. Ta bort en produkt innan du lägger till en ny.