Skip the navigation
Vanliga frågor>Mixers>Vad ska jag göra om köksmaskinen slutar fungera?
hero-banner-1600x470-faq
Vanliga frågor

Vad ska jag göra om köksmaskinen slutar fungera?

Är du orolig för att det verkar vara fel på din köksmaskin – om den stannar eller blir varm förklarar vi vad du ska göra. Läs mer...

Du har kommit till den här sidan om du är orolig för att din köksmaskin inte fungerar. Här är våra råd och möjliga lösningar:

Vad blandade du, och hur länge?

Köksmaskinen kan bli varm under användning. Vid tung belastning med längre blandningstider kan köksmaskinens ovansida bli för varm för att vidröra. Detta är normalt.

Gjorde du något som ångade?

När du blandar något som ångar kan ångan kondenseras på kretskortet i köksmaskinen, vilket orsakar ett avbrott i eltillförseln och motorn stängs av. När ångan har försvunnit bör du kunna starta enheten igen (vänta ca 3 minuter).

Kontrollera följande om köksmaskinen inte fungerar:

– Har köksmaskinen ström? – Har säkringen i elkretsen till köksmaskinen löst ut? Se till att kretsen är sluten om du använder en kretsbrytare. – Stäng av köksmaskinen i 10–15 sekunder och slå sedan på den igen. Om köksmaskinen fortfarande inte startar låter du den svalna i 30 minuter innan du slår på den igen.

Om ovanstående inte löser problemet kontaktar du vår kundtjänst: Skicka e-post till oss här ELLER [Ring oss här](tel: 0080038104026) – detta är ett kostnadsfritt telefonnummer och tjänsten tillhandahålls på ditt lokala språk – öppet måndag till fredag från 9.00 till 18.00.

RELATERADE VANLIGA FRÅGOR

Var den här artikeln till hjälp?

yesno