Skip the navigation
Vanliga frågor>Hjälp och reparationer>Kan jag beställa reservdelar till min köksmaskin?
hero-banner-1600x470-faq
Vanliga frågor

Kan jag beställa reservdelar till min köksmaskin?

Din köksmaskin är utformad för att vara hållbar och möjlig att uppdatera och reparera. Om du behöver reservdelar till din köksmaskin eller annan mindre apparat gör du så här ...

Beställa reservdelar till mindre apparater

Hur du beställer en reservdel till en trasig artikel beror på om garantin fortfarande gäller för din produkt eller inte. Om garantin fortfarande gäller för din produkt kan du kontakta vår kundtjänst enligt följande: Skicka e-post till oss här ELLER Ring oss här – detta är ett kostnadsfritt telefonnummer och tjänsten tillhandahålls på ditt lokala språk – öppet måndag till fredag från 8.00 till 17.00. Vi kan då verifiera din garanti, beställa delen och tillhandahålla reparationsalternativ om det behövs.

Även om det finns många reservdelar tillgängliga för mindre apparater säljer KitchenAid inte några delar som räknas som ”interna” delar eller delar som ansluter till motorn på något sätt.

Exempel på tillgängliga reservdelar

  • Skålar
  • Vispar
  • Tassar
  • Frontfäste till delar
  • Vred till delar

Reparationsalternativ för köksmaskin

Om du behöver en reparation av din köksmaskin eftersom den inte fungerar som den ska kontaktar du kundtjänst för att diskutera problemet (kontaktuppgifter finns ovan).

Kan jag reparera apparaten själv?

Våra kontaktcenter säljer inte interna delar direkt till konsumenter för reparation. Om du vill ladda ner eller läsa produktdokumentationen till din apparat besöker du vår sida Garanti och dokumentation.

Relaterade vanliga frågor

Var den här artikeln till hjälp?

yesno