Hem>Support> Vanliga frågor
Hur kan vi hjälpa dig?
Vanliga frågor>Köksmaskinsfamilj>Köksmaskiner>Tips och tricks för köksmaskiner> Vad kan jag göra med en elvisp och med en köksmaskin?

Vad kan jag göra med en elvisp och med en köksmaskin?

Du kanske funderar på om du ska välja en elvisp eller en köksmaskin. Upptäck mångsidigheten hos en köksmaskin och fördelarna med varje här...

Det är ingen tävling mellan köksapparaterna; elvispen och köksmaskinen har olika fördelar. Här är vårt råd:

Många människor har bådadera för olika uppgifter, men om du bara vill ha en av dem bör du ställa några frågor till dig själv om dina behov och vanor: – Hur mycket utrymme har du till en större apparat? (Den minsta köksmaskinen är köksmaskin med fällbart drivhuvud, 3,3 liter, men en elvisp är mycket mindre). – Hur ofta lagar du mat och bakar, och vilken typ av saker gör du? (Köksmaskinen är bättre för frekvent eller tung användning och är mycket mer mångsidig.) – Vill du kunna bära den? (Köksmaskiner är tyngre, men det går att lyfta och transportera dem. Elvispar är lätta.)

Vad båda kan göra

– Spara tid och arbete – Vispa grädde, ägg, smör – Blanda ingredienser till mjuka kakor, småkakor, bröddeg, pannkakssmet, milkshake, såser, puddingar.

Om elvispen

Alla elvispar från KitchenAid levereras med två löstagbara allroundvispar av metall, som du kan använda till att vispa äggvitor, grädde eller smör. Vissa modeller kanske även levereras med en visp eller degkrok. Alla elvispar kan köras på olika hastigheter. De är små och lätta, enkla att använda, förvara och bära med sig, och du kan även välja den sladdlösa modellen. Med en elvisp har du inte händerna fria, men den är kompakt och bekväm att använda med en hand.

Köp elvisp

Om köksmaskinen

Med en köksmaskin kan du ta din matlagning och bakning till en helt ny nivå. Du får mer fart och kraft, vilket du ofta behöver för stora satser eller tyngre ingredienser. Alla KitchenAid-köksmaskiner levereras med flera medföljande tillbehör – en degkrok, en visp och en flatblandare. Den vispar, blandar och rör ingredienser på mycket kortare tid tack vare sitt elliptiska rörelsemönster. Med köksmaskinen har du händerna fria så att du kan göra annat medan den arbetar.

Du kan också välja från ett spännande utbud av tillbehör (säljs separat) för att kunna göra pasta, glass, korv, mala mjöl, svarva grönsaker och mycket annat.

Om du älskar att göra saker personliga kan du göra det med din köksmaskin också genom att välja från ett stort urval av färgalternativ och även lägga till en snygg extraskål och få din egen gravyr (på våra Artisan Premium-modeller).

Köp köksmaskin

Var den här artikeln till hjälp?
top
Välj en annan produkt

Jämför

Jämför produkter

Du får inte köpa fler än 3 produkter. Ta bort en produkt innan du lägger till en ny.