Hem>Support> Vanliga frågor
Hur kan vi hjälpa dig?
Vanliga frågor>Andra små hushållsapparater>Blenders>Felsöka blender> Varför är blenderkopplingen sliten eller trasig?

Varför är blenderkopplingen sliten eller trasig?

Blenderkopplingarna ansluter blenderns bas till tillbringaren. Om du kan se ett problem, ta reda på möjliga orsaker och vad du ska göra ...

Kopplingen på blendern är den del som ansluter blenderns bas till tillbringaren. Det finns flera olika typer beroende på vilken modell du har. Vissa modeller har en ”kronformad” del som sitter på blenderns basenhet. Image1 Andra modeller har ”infällda” kopplingar, vilket innebär att den utskjutande delen sitter på tillbringarens botten och att den försänkta delen sitter på basenheten. Image2

Varför skulle en koppling skadas?

Det finns några anledningar till att en koppling kan bli sliten. Det kan vara: – Om du trycker ned locket på blendern eller tar bort tillbringaren från basen medan den fortfarande snurrar kan kopplingens ”kuggar” lossna. – Om du mixar frysta frukter eller grönsaker omedelbart vid höga hastigheter kan kopplingen nötas ut.

Tips för att blanda klumpar eller kompakta bitar

Det är viktigt att använda pulsknappen för att bryta upp stora bitar först innan du går vidare till de högre hastigheterna om din modell har dem. Detta ger en mycket jämnare blandning på kortare tid, eftersom det gör att bitarna kan falla ner i blenderbladet som påverkas. Med hög hastighet på en gång flyter de tjocka föremålen runt i mitten av tillbringaren och det tar längre tid att uppnå en jämn konsistens.

Hitta manualen till din blender här

Behöver du hjälp med ett skadat föremål?

Om du behöver tips eller vill diskutera din produktgaranti kan du kontakta vår kundtjänst: Skicka e-post till oss här ELLER Ring oss här – detta är ett kostnadsfritt telefonnummer och tjänsten tillhandahålls på ditt lokala språk – öppet måndag till fredag från 8.00 till 17.00.

Var den här artikeln till hjälp?
top
Välj en annan produkt

Jämför

Jämför produkter

Du får inte köpa fler än 3 produkter. Ta bort en produkt innan du lägger till en ny.