Hem>Hushållsapparater>Brödrost> ARTISAN BRÖDROST MED 4-FACK 5KMT4205
Röd metallic
kr 5.370,00
ARTISAN BRÖDROST MED 4-FACK 5KMT4205
kr 5.370,00
Inklusive moms
Guarantee_2Y
5KMT4205ECA - 859730201230
Röd metallic

Att välkomna morgonen med gyllene rostat bröd är ett av livets enklaste nöjen. Och sent på kvällen är det få saker som är härligare än en varm smörgås.

kr 5.370,00
Inklusive moms
Leverans senast onsdag 8 februari 2023

Produkten läggs till i kundvagnen

Fortsätt till kassan

Vad finns i förpackningen?

Brödrosttråg

Smörgåshållare

Föregående
Nästa

En brödrost med fyra fack att vara stolt över

Kan man bli förälskad i sin brödrost? Vi tror det. Du kan använda vår Artisan-brödrost med fyra fack för att rosta bröd och bakverk i alla former och storlekar. Den är även en riktig mittpunkt i köket och ser snygg ut på köksbänken. Den är tålig och tillräcklig stor för större och längre bröd som lantbröd, varma frallor och croissanter, och rostar alla skivor perfekt.

Rustikt med frön? Med hård kant och oliver? Boulebröd med ost? Tryck ned dina favoriter i de stora rostfacken. Dessutom slipper du vänta eftersom du kan rosta i två eller fyra fack samtidigt. Alla blir nöjda.

Rostade smörgåsar i en brödrost med fyra fack

Du kanske gillar att börja dagen med en croque monsieur med ost och tomat, eller så ser du fram emot rostbröd med chokladkräm när du kommer hem från jobbet. Du behöver ingen separat smörgåsgrill och du behöver inte heller göra allt själv på grillen: Artisan-brödrosten med fyra fack levereras med en smörgåshållare i rostfritt stål (smörgåspress) för att göra det enkelt för dig. Lägg på dina favoritpålägg och använd hållaren för att minska spillet.

Fried egg on salad sandwich

Bagelfunktion på brödrosten med fyra fack

Om du gillar bagels vet du hur snabbt de blir varma! Vår Artisan-brödrost med fyra fack har en särskild bagelfunktion som löser det problemet. Tryck ned bageln så rostas den skurna kanten samtidigt som utsidan värms försiktigt.

Den är perfekt för frallor också. Det enda du behöver göra är att bre på färskost eller sylt. Perfekt!

Bagel with rucola on blue plate

Behändig varmhållningsfunktion

Någon gång har vi alla gått iväg för att mata hunden eller sortera tvätten och råkat glömma bort rostbrödet. Artisan-brödrosten med fyra fack har en sensor som automatiskt sänker och höjer brödet och håller det varmt om du inte tar ut det.

Den är som en hjälpsam vän som håller brödet varmt åt dig i upp till tre minuter.

Sandwich rack with slice of bread

Artisan-brödrosten med fyra fack är byggd för att hålla

Brödrosten används hela tiden och den måste vara tillräckligt tålig för familjelivet, särskilt när du har hungriga barn som far runt i köket. Det är därför vår Artisan-brödrost med fyra fack är tillverkad av gjuten metall. Hela brödrosten känns säker och tålig.

Red toaster 4 slice - Artisan with sandwich rack

Vilken är den bästa brödrosten med fyra fack?

Den bästa brödrosten med fyra fack har en kombination av stil och praktiska extrafunktioner. Vår Artisan-brödrost med fyra fack har en tidlös stil och finns i färgerna röd metallic och medallion silver. LED-nedräkningstimern visar förloppet och du kan välja mellan sju olika rostningsinställningar: från mörkt till knappt varmt. Du kan styra två eller fyra fack samtidigt. Den medföljande smörgåshållaren i rostfritt stål är utformad för perfekt rostning, och bagelfunktionen minskar effekten på ena sidan så att du kan rosta den skurna sidan av brödet samtidigt som du försiktigt värmer utsidan.

Grey toaster 4 slice - Artisan

Enkla snacks som du kan göra med din brödrost med fyra fack

Rostbröd är inte bara frukost. Många av oss använder brödrosten när vi kommer hem från festen eller sitter och myser framför teven. Här är några tips på enkla snacks som du kan göra med din brödrost:

 • getost och delade druvor
 • chokladkräm och bananskivor
 • hummus och gurka
 • mosade ärtor och mynta
 • rökt lax och färskost
 • sardiner och citronjuice
 • skivade jordgubbar och basilika

 

Guacamole and spinach on slice of bread

Experimentera med lantbröd

Lantbröd får enkelt plats i de breda facken. Vissa bröd är fyllda med olika goda ingredienser som tomater, örter, frön, korn och oliver. För dig som vill finns det glutenfria recept, och varför inte täcka skivorna med fetaost och nyplockade basilikablad?

Sliced bread

Söta mellanmål i kaféstil

Du kan göra mer än bara matiga smörgåsar med Artisan-brödrosten med fyra fack från KitchenAid. Testa att rosta bröd bakade med fikon, bananer, kanel, russin eller till och med chokladbitar. Oavsett form och storlek blir de perfekt rostade och ger dagen lite sötma. Unna dig själv något!

Slice of cake and bananas

Passion för frukost

Starta dagen med stil.

Kaffemaskiner

Om du ser fram emot den första klunken kaffe har vi ett urval av bryggningsmetoder som passar dig. Njut av det så som du vill ha det, varje morgon.

Vattenkokare

Behöver du en härlig kopp te eller kaffe till ditt rostade bröd?
Titta inte längre än till våra smidiga och effektiva vattenkokare.

Frukostset

Se fram emot att stiga upp varje morgon för att göra frukost med din nya vattenkokare och brödrost. Våra set kombinerar läcker design med många praktiska funktioner.

ARTISAN BRÖDROST MED 4-FACK 5KMT4205

Artisan Brödrost erbjuder den ultimata rostningsupplevelsen. Autosensorn sänker automatiskt ned och lyfter upp brödskivor innan de bränns vid enligt sju rostningsgrader, vilka räknas ned med hjälp av en LED-timer. Som en omtänksam vän varmhåller Artisan Brödrost ditt bröd om du skulle behöva gå ifrån. Den har också en hållare så du kan göra läckra rostade smörgåsar som inte droppar, samt en funktion som gör perfekta bagels och bullar. 4-facksversionen har dessutom två separata brödfack om du vill rosta två till fyra brödskivor. Om köket är hemmets hjärta så kommer vår Artisan Brödrost att vara ditt köks hjärta. Lådans innehåll: Smörgåshållare.

Specifikationer

Allmänna specifikationer
 • Model Name
  5KMT4205
Tekniska specifikationer
 • Material i ytterhölje
  Die-cast
 • Connection rating (W)
  2500
 • Voltage (V)
  220-240
 • Frequency (Hz)
  50/60
 • Height of the product
  205
 • Width of the product
  348
 • Depth of the product
  304
 • Height of the packed product
  292
 • Width of the packed product
  400
 • Depth of the packed product
  382
 • Net weight (kg)
  7.5
 • Gross weight (kg)
  8.5
 • Typ av stickkontakt
  Euro

Dokument och registrering

Garanti

Garanti

Alla små hushållsapparater från KitchenAid har en garanti som skyddar kunder från eventuella tillverkningsfel. Särskilda villkor kan vara reserverade för KitchenAid för vissa produkter.

Allmänna villkor för den juridiska och avtalsmässiga garantin finns i PDF-dokumentet som du kan hämta här.

HÄMTA GARANTI

Bruksanvisning
I bruksanvisningen står allt du behöver veta om din nya apparat. Vi lovar att du kommer att laga mat med den på nolltid!
Registrera din produkt
Registrera din produkt för att förbättra din upplevelse av KitchenAid hushållsapparater: få exklusiva erbjudanden och kampanjer, tips och knep och mycket mer.
top
Välj en annan produkt

Jämför

Jämför produkter

Du får inte köpa fler än 3 produkter. Ta bort en produkt innan du lägger till en ny.