Skip the navigation

Soppblender för en hälsosam livsstil

Med en kraftfull blender kan du njuta av en näringsrik kost med smoothies, juicer, såser och soppor som är redo att värmas. Vi har gått ännu längre med vår Blender Power Plus – Artisan som du kan använda för att tillaga varm soppa på fem minuter.


family-cutting-vegetables-for-soup-and-red-blender
brocoli-and-spinach-soup-with-blender

Varm soppa på fem minuter

Den smarta soppfunktionen används tillsammans med 1,75 l-behållaren med värmereglering och gör dina rumstempererade ingredienser till varm soppa.

washew-nut-butter-with-blender

Sammetslen

Lägg i mjuka och hårda ingredienser, som fiberrika grönsaker, nötter, frön eller frysta livsmedel, och finfördela dem till en sammetslen konsistens.

UPPTÄCK
green-smoothie-with-blender

Smoothies och juicer

Förutom att den är en soppblender som också är perfekt för såser och dippar har den dessutom praktiska förinställda program för smoothies och juicer.

Kraftfull soppblender som ger jämna resultat

Alla älskar sammetslena soppor. När ingredienserna delas upp i en finfördelad sammetslen konsistens kan du njuta av den fina balansen mellan smakerna. Blender Power Plus – Artisan har en kraftfull motor som gör att du kan blanda de allra hårdaste ingredienserna, från fiberrika grönsaker och hela frukter till nötter och små frön.

homemade-soup-and-more

Hemlagad soppa och mycket mer

Vill du ha en smoothie till frukost? Eller hummus till lunchen? Vad sägs om en jordnötssås till middagen? Använd de förinställda programmen på det här blenderkraftpaketet för att skapa allt du kan tänka dig, som näringsrika soppor, smoothies och juicer. Det är enkelt att få exakt den smak och konsistens du vill ha.


Dessutom har den ett självrengöringsprogram som du kan använda när du är klar. Varsågod!

 

spoonful-of-goodness

En välsmakande sked

Det är inte alltid lätt att skapa hälsosamma och aptitretande måltider så att du får i dig dina fem frukter och grönsaker om dagen. Hälsosamma soppor, såser, puréer, juicer och smoothies är ett utmärkt sätt att få i sig massor med vitaminer, mineraler och fibrer… och samtidigt njuta av varje tugga.


Du kan tillsätta både mjuka och hårda ingredienser och till och med hårda grönsaker med mycket fibrer, nötter, frön och frysta livsmedel finfördelas till en sammetslen konsistens. Den har elva hastigheter och en puls/boost-knapp som du kan använda för att kontrollera smak och konsistens. Med hjälp av den här mångsidiga soppblendern med dubbel väggkonstruktion kan du även se till att maten håller sig varm medan den yttre behållaren förblir sval.

VISA
red-soup-blender-making-green-soup

Dina favoritsoppor på ett enkelt sätt

Den här soppblendern passar in i din vardag utan problem – den är utformad för att vara ett nöje att använda. Behållaren har ett bekvämt mjukt löstagbart handtag och ett säkert lock med mätbägare. För tjockare blandningar använder du Flex Edge-packaren av plast och gummi för att trycka ned ingredienserna på ett säkert sätt.


När du vill rengöra blendern använder du det praktiska självrengöringsprogrammet eller stoppar in delarna i diskmaskinen, och sen är den redo för nästa användning!

VISA
grey-blender-with-yoghurt-and-fruits

Blender med lång livslängd

När du köper en kraftfull soppblender vill du vara säker på att den är tillverkad av förstklassiga material som kommer kunna hjälpa dig i köket i många år. KitchenAid ger dig 10-års begränsad garanti för Power Plus-blendern. Den är tung, med blad i rostfritt stål, en stabil gjuten metallbas och ratt och knappar i metall. Du kan känna kvaliteten.

VISA

Bästa blenderrecepten för hälsosamma soppor

curried-coco

Kokossoppa med curry

UPPTÄCK
black-sesame

Soppa med svarta sesamfrön

UPPTÄCK
pea-mint-fraiche-soup

Ärt-, avokado och myntasoppa

UPPTÄCK