Skip the navigation
Hem>Köksmaskiner

Köksmaskiner som inspirerar din kreativitet

making-spring-rolls-using-stand-mixer-with-spiralizer

Köksmaskiner

Pris

Extra färger tillgängliga med andra filteralternativ

−35%
Kitchenaid Food processor 5KSM3311XEFG Mattgrå Profile
Kitchenaid Food processor 5KSM3311XEFG Mattgrå Box
5KSM3311XEFG
Mattgrå
Mattsvart
Crème
Röd metallic
Cast iron black
Röd

KÖKSMASKIN 3,3L - MINI

Med samma ikoniska design, men mindre, är den här miniköksmaskinen perfekt för trånga utrymmen.

kr 3 899,35kr 5 999,00
Go to detail page
Yellow-stand-mixer-and-guacamole-and-radish-toasts

Vad kan du göra med köksmaskinen?

Det handlar inte bara om bakning. Du kan använda KitchenAid- köksmaskinen till många andra uppgifter, utan att köpa några extra delar. Slipp anstränga dig för att mosa potatis, vispa grädde till smör eller mixa köttfärslimpan. A kraftfull elektrisk köksmaskinen sparar på dina krafter och din tid!

Köksmaskiner med fällbart drivhuvud kontra hävarm

Är du osäker på vad du ska välja? Alla kockar har olika preferenser. Det beror helt på din stil.


Red-mixer-tilt-head

Köksmaskiner med fällbart drivhuvud

Den här klassiska modellen ger dig enkel åtkomst till mixerskålenmed en bekväm lutningsrörelse.

White-mixer-bowl-lift

Köksmaskiner med hävarm

Dessa köksmaskiner är ännu mer robusta, vilket gör att du kan skjuta skålen in och ut för tung eller professionell användning.

Red-mixer-with-whisk-dough-hook-and-paddle-attachment

Vad finns i förpackningen?

Det är spännande att ta med sig den nya köksmaskinen hem. KitchenAid- köksmaskinen levereras med medföljande delar som hjälper dig med alla slags uppgifter.


Du kommer att ha allt du behöver med: mixerskålen, trådvispen, degkroken och vispen ( flatblandaren). De kan lätt bytas med en enkel vridlåsrörelse så att du kan göra allt från kaksmet till att vispa ägg eller blanda ihop mosad potatis eller bröddeg.

red-stand-mixer

Med en köksmaskin har du kraften i köket

KitchenAid köksmaskiner har ett unikt elliptiskt rörelsemönster som ser till att ingredienserna blandas jämnt. Med 59 beröringspunkter i skålen ser köksmaskinen till att allt blandas mycket noggrannare och snabbare än du kan göra för hand.


Det finns en elektrisk direktdriven motor i huvudet, som är tyst, tillförlitlig och konstruerad för att minimera effektförlusten. Välj bara en hastighet och bearbeta torra eller blöta ingredienser, från knådning av bröddeg till vispgrädde, lätt som luft.

Pink-mixer-with-whisk

En köksmaskin: en vän för livet

Oavsett om du är en passionerad hemmakock som gillar att baka på lördagar eller ett heltidsproffs, med en köksmaskinen nära till hands kan du alltid lita på att en KitchenAid- köksmaskinen håller länge.


De är tillverkade av tåliga material med en förstklassig formgjuten metallbas och de kan ta sig an alla recept du behöver hjälp med. Var inte blyg!

Mixers-different-colours

Köksmaskinerna finns i alla regnbågens färger

En av de roligaste sakerna med att köpa en köksmaskinen är att du får välja din favoritfärg. På KitchenAid finns färg i vårt DNA och vi är alltid glada över att få lägga till nya färger varje år. Att välja bland regnbågens färger kan vara lika knepigt som att välja mellan kladdkaka eller citronmarängpaj.


Det finns lockande färger som dried rose, gul, pistage, green apple eller velvet blue. Pebbled Palm är en ny fyllig färg för den mörka inredningstrenden, med en lugnande mossig nyans och sammansatt finish.

Delar till köksmaskinen: från deg till korv

Du kanske inte har tänkt på att en köksmaskinen kan göra glass, sylt, apelsinjuice, ravioli, äppelpaj och vegetariska nudlar. Med delarna till KitchenAids köksmaskin kan du göra köksmaskinen till en solid bas för en massa praktiska verktyg. Den är mycket stadig och en perfekt bas för en hel samling robusta och tillförlitliga tillbehör. Anslut dem bara med hjälp av universalnavet, så är du på väg.

Red-stand-mixer-with-pasta-attachment-and-basil-tomatoes-pasta

Välj en skål som passar till köksmaskinen

Även om köksmaskinen levereras med en skål så finns det massor av andra fantastiska produkter till köksmaskinen att njuta av.


Cream-mixer-with-stainless-steel-mixing-bowl

Tunt rostfritt stål

Skålarna i rostfritt stål kommer alltid att vinna. De står emot fläckar, repor, hack och lukter. De är alltid pålitliga, så gott som nya, år ut och år in. Förutom att de passar på köksmaskinen är de tidlösa och minimalistiska – snygga nog att passa vid middagsbordet.

Black-mixer-with-black-stripes-mixing-bowl

Uttryck din egen stil

Om du är frestad att välja något lite annorlunda, bläddra på. Kanske en klassisk keramikskål med svarta ränder, whispering floral eller röd. Från fina pasteller till mörka nyanser på köksmaskinen finns det en färg som passar i ditt hem.

Mixer-with-glass-mixing-bowl-whisking-egg-whites

Enkel och praktisk

Vad sägs om en glasskål med lättlästa markeringar för ingrediensmängd så att du kan övervaka dina framsteg? Vissa skålar har ergonomiska handtag och hällpipar och eftersom de är diskmaskinssäkra går det snabbt och enkelt att rengöra dem efteråt.