KMQCXB 45600 - 851358001900

KOMBIMIKROVÅGSUGN I SVART ROSTFRITT STÅL 45 CM – NYHET KMQCXB 45600

KitchenAid har skapat den första mikrovågsugnen i Black Stainless Steel-kollektionen: kolsvart rostfritt stål, borstat för en unik, varm effekt som är elegant och stilfull. Med anti-fingerprint-teknologi som ser till att du slipper fingeravtryck på dina maskiner. Varje produkt erbjuder inte bara professionell prestanda utan även den ikoniska designen och proffskvaliteten du är van vid. Den här färgen har använts på KitchenAid Black Stainless Steel Microwave KMQCXB 45600. Avancerad teknologi, såsom Sensor Cooking-teknologin som ger perfekta resultat och enastående smaker och med en slitstark, professionell design. Läs mer ... Med 8 specialfunktioner (t. ex. krisp, ångkokning, varmhållning, grill, turbogrill och grill + mikrovågsugn) samt 4 traditionella funktioner (inklusive värmning, jetstart, jet-förvärmning och jet-upptining) – Denna mikrovågsugn erbjuder perfekt, snabb och jämn tillagning med bibehållna ursprungssmaker och näringsämnen. Mikrovågsugnen har en ugnsvolym på 40 liter, LCD-display samt en roterande platta på 36 cm samt tillbehör för ånga. Stäng

Storlek

Mäta
Bredd (mm)
595
Höjd (mm)
455
Djup (mm)
560

På din våglängd, med elegans

Kombimikrovågsugn för inbyggnad i rent svart rostfritt stål

Denna eleganta och stilrena mikrovågsugn är en del av KitchenAid Black Stainless Steel-kollektionen, för ett unikt varmt kök.
Den har en generös 40 cm roterande tallrik, 8 tillagningsfunktioner, bland annat sensor cooking som guidar dig genom hela processen från början till slut, vilket ger makalösa resultat. Tack vare ång-funktionen och det speciella ångtillbehöret kan du tillaga mat på ett hälsosamt sätt med alla ursprungliga smaker och näringsämnen bevarade. För att släppa loss din kreativitet har den också crisp- och grillfunktioner.

3D-system

KitchenAid använder ett avancerat och patenterat mikrovågsfördelningssystem som kombinerar dubbla mikrovågor med reflektion. Det komplexa mikrovågsugnsmönstret mättar ugnsutrymmet med mikrovågsenergi för att fylla hela ugnen ända ut i hörnen. Resultatet är perfekt, jämn och snabb tillagning varje gång.

Innovativ teknik, avancerad prestanda

Sensor cooking

Denna unika teknik gör matlagning i mikrovågsugn ännu enklare. Välj typ av mat på Sensor cooking-menyn så sköter de smarta sensorerna resten. De justerar automatiskt tid och effekt beroende på fukthalt och temperatur i maten.

Prosteam-teknologi

Genom att använda de speciella ångtillbehören i kombination med den lägre sändaren kan du värma bara vattnet i tillbehöret för att skapa ånga som tillagar maten utan att använda några mikrovågor. Denna speciella ångfunktion erbjuder ett brett utbud av möjligheter att laga mat hälsosamt och naturligt i din mikrovågsugn.

Crisp-teknologi

Den exklusiva crisp-teknologin gör att du kan laga mat precis som i en vanlig ugn eller på en spis men 75 % snabbare tack vare en kombination av tre värmekällor: mikrovågor, den speciella patenterade crisp-plåten och grillfunktionen. Läckerheter som focaccia, räkor och även pommes frites blir alltid krispiga och perfekt tillagade.

Grillfunktion

Den snabba, jämna tillagning som grillfunktionen ger innebär att du kan baka underbart gyllenbruna dessert- och matpajer.

TILLBEHÖR SOM MEDFÖLJER

Roterande tallrik

För användning vid alla tillagningsmetoder. Den samlar droppande vätska och matrester som annars skulle fläcka och smutsa ned ugnsutrymmet.

Grillgaller och varmluftsgaller

Varmluftsgallret är en låg ställning som du kan ställa mat på, på rätt nivå så att luften kan cirkulera ordentligt runt maten när du använder varmluftsfunktionen.

Lock till mikrovågsugnen

Det används för att täcka maten under tillagning och uppvärmning med enbart mikrovågor, och hjälper till att minska stänk, behålla fukten i maten samt att minska tidsåtgången.

Crisp-plåten och handtaget

Placera maten direkt på crisp-plåten och använd det speciella handtaget när du tar ut plåten ur ugnen.

Ångkokare

Använd ångkokaren och silen för att tillaga till exempel fisk, grönsaker och potatis. Använd ångkokaren utan silen för att tillaga till exempel ris, pasta och vita bönor.

Bakplåt

Bakplåten används när du bakar bröd, bakverk, kakor, långpannekakor och pizzor med varmluft.

Black Steel Collection

Kombimikrovågsugnen är en av de nya hushållsapparaterna som ingår i den svarta KitchenAid Black Stainless Steel-kollektionen: rent svart rostfritt stål, borstat för ett unikt och varmt utseende som är elegant och stilfullt.

Dokument och registrering

Hämta bruksanvisningar här eller registrera din produkt för att få den bästa supporten från KitchenAid

Bruksanvisningar och litteratur

Bruksanvisning

Hämta

Produktblad

Hämta

5 års garanti

KitchenAid vet att en passionerad gourmet älskar sitt kök och endast förlitar sig på det bästa för att göra det unikt.

Det är därför vi på KitchenAid erbjuder våra kunder en garanti som täcker kostnaden för arbete och reservdelar under fem år när du köper minst 3 apparater.

Allmänna villkor för den juridiska och avtalsmässiga garantin finns i PDF-dokumentet som du kan hämta här.

HÄMTA GARANTI

Registrera din produkt

Registrera din produkt

Registrera din produkt för att förbättra din upplevelse av KitchenAid hushållsapparater: få exklusiva erbjudanden och kampanjer, tips och knep och mycket mer.

Registrera din produkt

Specifikationer


Produktegenskaper

Varmluftsfunktion Ja
Grillfunktion Ja
Ugnsvolym (l) 40
Klocka Ja
Lucköppning Handtag
Max. grilleffekt (W) 1600
Max. mikrovågseffekt (W) 900
Timerfunktion Ja
Roterande tallrik Ja
Roterande tallrik, diameter (mm) 360
Typ av reglering - elektronisk eller mekanisk? Elektronisk
Typ av grill Värmeelement
Typ av mikrovågsugn Mikrovågor + grill + varmluft

Tekniska data

Bredd (mm) 595
Bredd, emballerad produkt (mm) 669
Djup (mm) 560
Djup, emballerad produkt (mm) 685
Höjd (mm) 455
Höjd, emballerad produkt (mm) 561
Nettovikt (kg) 35
Bruttovikt (kg) 37
Säkring (A) 16
Anslutningskabelns längd (cm) 135
Anslutningseffekt, W 2800
Inbyggnadsdjup i nisch (mm) 550
Min inbyggnadsbredd i nisch (mm) 556
Max inbyggnadsbredd i nisch (mm) 568
Min inbyggnadshöjd i nisch (mm) 450
Max inbyggnadshöjd i nisch (mm) 455
Ugnsutrymmets bredd, mm 450
Höjd i ugnsutrymmet, mm 210
EAN kod 8003437395666
Inbyggd / Fristående Inbyggd

Produkten läggs till i kundvagnen

Fortsätt till kassan
top
Välj en annan produkt

Jämför

Jämför produkter

Du får inte köpa fler än 3 produkter. Ta bort en produkt innan du lägger till en ny.