Skip the navigation
Blenders>Tillbehör till blenders>PERSONLIG BLENDERMUGG 500 ML

PERSONLIG BLENDERMUGG 500 ML

KSB2032PJA

2 års garanti

En personlig mugg på 500 ml med ett lock som underlättar att dricka under resor och förvaring av mix...

kr 949,00

  • Checked

    Kostnadsfri standardleverans på beställningar över 975 kr

  • Checked

    14 dagars gratis retur

  • Checked

    100% säker betalning

Mugg att blanda i och ta med

Ta med dig dina goda drycker med KitchenAids smoothiemugg på 500 ml. Häll helt enkelt i din blandning, sätt sedan på locket, som enkelt att dricka ur, och lägg den i väskan för en god och näringsrik boost när du är på språng.

Passar modellerna K400, K150 och K130 (1)

500 ml hållbar BPA-fri kanna i plast

Lock som är enkelt att dricka ur

Enkel att ta med

Tål maskindisk

Låt oss komma igång

Ta med dig dina härliga drycker på ett äventyr med den här blendermuggen från KitchenAid (KSB2032PJA). Muggen på 500 ml med lock är gjord för att passa ihop med våra K400-, K150- och K130-blenders och är perfekt för enstaka portioner. Inget kladd, ingen stress -bara bekvämt.

blender-accessories-500ml-personal-jar-contour-silver-blender-making-smoothie

Ute på språng med goda drycker

Använd blendern för att blanda ihop näringsrika smoothies fullpackade med fiber, krossad is och kaffe, eller en uppfriskande tomatgazpacho – och ta med dem vart du än är på väg. Den här blenderkannan på 500 ml från KitchenAid är den perfekta behållaren för att ta med dina smakrika blandningar i väskan, så att du kan njuta av dina recept hemma eller borta.

blender-accessories-500ml-personal-ja-jar-with-green-smoothie

En praktisk reskamrat

Ha din favoritblandning inom räckhåll, oavsett var du befinner dig. Den här smoothiemuggen på 500 ml från KitchenAid är tillverkad av BPA-fri plast och är perfekt för att ta med hemgjorda drycker i väskan. Ett bra sätt att transportera dina hälsosamma smoothies eller färskpressade juicer!

blender-accessories-500ml-personal-jar-hand-holding-jar

Lyft på locket och ta en klunk

Lyft på locket som är enkelt att dricka ur när du är på språng. Locket sitter säkert på KitchenAids blendermugg, så du behöver inte oroa dig för spill. Och eftersom det tål maskindisk är det enkel att hålla det ren - dag efter dag.

blender-accessories-500ml-personal-jar-jar-on-the-go

Enkel att ta med

Ta med dig dina blandningar i den här blenderkannan från KitchenAid. Oavsett om du tar med dig jordnötssmör och banan att ha efter gymmet, apelsinjuice till skolan eller en välsmakande iskaffe för en promenad runt stan och bevara vätskebalansen hela dagen.

blender-accessories-500ml-personal-jar-empire-red-k400-with-jar

Slipp diska för hand

Precis som alla tillbehör till K400-, K150- och K130-blenders tål den här KitchenAid-blendermuggen och locket maskindisk. Så medan du gör dig redo för dagen behöver du inte stanna upp för att diska. När du kommer tillbaka kan du lägga dem i diskmaskinen så är de redo för det recept du väljer härnäst.

Ta en titt på detaljerna

Vad säger andra användare?

Ansvarsfriskrivning
  1. Passar till blenders av modell K400 (5KSB4026), K150 (5KSB1325) och K130 (5KSB1320)