Hem>Tillbehör>Tillbehör till Blender> Take away-mugg 500 ml - Tillbehör till Blender 5KSB2032PJA

Take away-mugg 500 ml - Tillbehör till Blender 5KSB2032PJA

kr 806,65 kr 949,00
Lägg till i kundkorgen
kr 806,65 kr 949,00
-15%
Take away-mugg 500 ml - Tillbehör till Blender 5KSB2032PJA
kr 806,65 kr 949,00
Inklusive moms
Guarantee_2Y
KSB2032PJA - 859711590850

Den här BPA-fria plastbehållaren är ett extra tillbehör till K400 & K150 Artisan-blendern och ett perfekt för personer med hektiska liv.

kr 806,65 kr 949,00
Inklusive moms
Leverans senast onsdag 29 mars 2023

Produkten läggs till i kundvagnen

Fortsätt till kassan

Lev lite mer färggrant – ta med din blandning

Din personliga behållare med lock som är enkelt att dricka ur, perfekt för en smoothie från din K400 Artisan-blender.

Lock som är enkelt att dricka ur

Öppna locket och njut av din senaste dryck – en nyttig smoothie, en härlig juice med spenat och ananas eller kanske en skummig latte.

Enkel att ta med

Lägg bara ner flaskan i väskan, så är du redo för en strålande dag. En smoothie med banan och jordgubbar eller gazpacho med gurka och mynta? Hoppas det smakar!

Tål maskindisk

Precis som alla tillbehör till K400 Artisan-blendern går den lätt att diska i diskmaskin. Mixa på, och bekymra dig inte om disken!

Nyttig mat var du än är

Alla vet att det är nyttigt med fräsch, hemlagad mat och dryck, men det kan vara svårt att ha tid med det. Därför har vi tagit fram en personlig behållare på 500 ml för KitchenAid K400 Artisan-blendern.

Du kan göra egna, inspirerade smoothies fulla av fibrer, vitaminer, mineraler och proteiner med blenderns förinställda smoothieprogram.

Sedan tar du enkelt med dig din smoothie. Vad sägs om en krämig, färgstark mangosmoothie eller en smoothie med grönkål och banan? Det är bara att ta en klunk! Perfekt.

Healthy food on the go

Gör supermat i din blender

Undrar du hur du ska göra din smoothie till en riktig vitaminbomb? Nu behöver du inte undra längre! Du kan använda ingredienser som spenat, grönkål, mandel och pistagenötter, men även en näve supermat som:

• chiafrö • linfrö • frysta acaibär • hampafrön • torkade gojibär • kakaonibs

Med K400 Artisan-blendern kan du lägga i alla de här nyttiga ingredienserna och ändå få ett perfekt lent och jämnt mixat resultat.

Packed with nutrition

Tillbehören
anpassas
efter ditt liv

Gör K400 Artisan-blendern perfekt just för dig med extra tillbehör så du kan förvara mixer och röror och enkelt ta dem med dig.

SÖK BLAND TILLBEHÖR ›
accessories

Take away-mugg 500 ml - Tillbehör till Blender 5KSB2032PJA

Har du skapat en underbar blandning som du längtar efter att få dricka? Häll den i den här personliga take-away-muggen på 500 ml och ta den med dig. Den här BPA-fria plastbehållaren är ett extra tillbehör till K400 & K150 Artisan-blendern och ett perfekt för personer med hektiska liv. Den perfekta storleken för en portion nyttiga smoothies eller juicer som görs till frukost, lunch eller en eftermiddagsboost – du kan ha din favoritblandning inom räckhåll. Den har ett lock som är lätt att dricka ur, precis som en flaska. Både behållaren och locket tål diskmaskin. K400 Artisan-blendern kan även användas med en rad extra tillbehör som säljs separat av KitchenAid. Njut av att skapa och spara blandningar av olika storlekar och ta sedan med dig dem ut. Välj små behållare på 200 ml, BPA-fria kannor i plast på 1,6 l för större satser eller läckra blandningar, en citruspress på 1 l eller packare för tjocka blandningar som nötsmör och hummus.

Dokument och registrering

Registrera din produkt
Registrera din produkt för att förbättra din upplevelse av KitchenAid hushållsapparater: få exklusiva erbjudanden och kampanjer, tips och knep och mycket mer.

Söker du matinspiration?

SE ALLA RECEPT
Looking-for-some-foodie-inspiration

Den perfekta smaken med K400 Artisan-blendern

UPPTÄCK DEN
BLENDERS
top
Välj en annan produkt

Jämför

Jämför produkter

Du får inte köpa fler än 3 produkter. Ta bort en produkt innan du lägger till en ny.