Hem>Tillbehör>Tillbehör till Blender> Take away-mugg på 500 ml med knivenhet - Tillbehör till Blender 5KSB2030PJB

Take away-mugg på 500 ml med knivenhet - Tillbehör till Blender 5KSB2030PJB

kr 806,65 kr 949,00
Lägg till i kundkorgen
kr 806,65 kr 949,00
-15%
Take away-mugg på 500 ml med knivenhet - Tillbehör till Blender 5KSB2030PJB
kr 806,65 kr 949,00
Inklusive moms
Guarantee_2Y
5KSB2030PJB - 859711590830

Bekanta dig med vår take away-mugg på 500 ml till K400 & K150 Artisan-blendern för en portion i farten.

kr 806,65 kr 949,00
Inklusive moms
Leverans senast måndag 3 april 2023

Produkten läggs till i kundvagnen

Fortsätt till kassan

Gör fantastiska smoothies och ta dem med dig

Ta med dig din personliga behållare med lock som är enkelt att dricka ur, perfekt för egna smoothies. Tillbehörspaket till K400 Artisan-blendern ingår.

Lock som är enkelt att dricka ur

Öppna locket och njut av din senaste dryck – en nyttig smoothie, en härlig juice med spenat och ananas eller kanske en skummig latte.

Tillbehörspaket till K400

Med tillbehörspaketet med en personlig behållare och asymmetriska knivblad kan du mixa direkt i behållaren. Anslut den till K400-blenderns motordel. När du är klar är det bara att sätta på locket.

Tål maskindisk

Precis som de andra tillbehören till K400 Artisan-blendern kan den diskas i diskmaskin. Gör något riktigt gott och bekymra dig inte för disken.

Gör mer än milkshake i din blender

Du kan göra underbart krämiga och skummiga shakes i din K400 Artisan-blender. Det finns till och med ett förinställt smoothieprogram.

Men du kan förstås experimentera om du vill. Hårda ingredienser är bra för hälsan, fulla av fibrer, protein, nyttigt fett och andra näringsämnen.

Var kreativ och skapa nya recept på soppa, sås och dipp med nötter, frön, frukt och gröna blad. Med den effektiva mixningen får du alltid bra resultat.

Healthy food on the go

Sätt extra piff på dina smoothies

Pigga upp dina hemlagade måltider, drycker och snacks med oväntade ingredienser.

Om du alltid gör chokladsmoothie kan du pigga upp den med frysta acaibär, jordnötssmör eller chiliflingor. Om du gillar supergröna blandningar är det gott att ha i lite grönt te. När du gör ett glas apelsinjuice kan du lägga till lite spenat eller rödbeta.

Med K400 Artisan-blendern kan du göra även hårda ingredienser läckert lena med fina, balanserade smaker.

Packed with nutrition

Tillbehören
anpassas
efter ditt liv

Gör K400 Artisan-blendern perfekt just för dig med extra tillbehör så du kan förvara mixer och röror och enkelt ta dem med dig.

SÖK BLAND TILLBEHÖR ›
accessories

Take away-mugg på 500 ml med knivenhet - Tillbehör till Blender 5KSB2030PJB

Vill du känna dig oövervinnerlig? Bekanta dig med vår take away-mugg på 500 ml till K400 & K150 Artisan-blendern för en portion i farten. Med expansionspaketet kan du göra goda blandningar direkt i muggen och sedan sätta på locket och ta med den i väskan. Muggen är tillverkad av BPA-fri plast. Den har en praktisk storlek och form och är enkel att dricka ur, precis som en flaska. Observera att den inte är lämplig att blanda varma vätskor i, men den är perfekt för smoothie, juice, shake, latte eller till och med en uppfriskande gazpacho. K400 Artisan-blendern kan även användas med en rad extra tillbehör som säljs separat av KitchenAid. Fyll ditt liv med hemgjord mat och dryck genom att spara blandningarna och njuta av dem när som helst och var som helst. Välj en liten behållare på 200 ml, en citruspress på 1 l, en tillbringare på 1,6 l för större satser eller en praktisk BPA-fri packare för tjockare blandningar och dippsåser.

Dokument och registrering

Registrera din produkt
Registrera din produkt för att förbättra din upplevelse av KitchenAid hushållsapparater: få exklusiva erbjudanden och kampanjer, tips och knep och mycket mer.

Söker du matinspiration?

SE ALLA RECEPT
Looking-for-some-foodie-inspiration

Den perfekta smaken med K400 Artisan-blendern

UPPTÄCK DEN
BLENDERS
top
Välj en annan produkt

Jämför

Jämför produkter

Du får inte köpa fler än 3 produkter. Ta bort en produkt innan du lägger till en ny.