Hem>Tillbehör>Tillbehör till Blender> Citruspress på 1 l – tillbehör till blender 5KSB1CPA

Citruspress på 1 l – tillbehör till blender 5KSB1CPA

kr 806,65 kr 949,00
Lägg till i kundkorgen
kr 806,65 kr 949,00
-15%
Citruspress på 1 l – tillbehör till blender 5KSB1CPA
kr 806,65 kr 949,00
Inklusive moms
Guarantee_2Y
5KSB1CPA - 859711585860

Omvandla K400 & K150 Artisan-blendern till en juicepress med det här tillbehöret på 1 l.

kr 806,65 kr 949,00
Inklusive moms
Leverans senast onsdag 29 mars 2023

Produkten läggs till i kundvagnen

Fortsätt till kassan

Citruspress till din K400 Artisan-blender

Din blender kan magiskt förvandlas till en 1 l citruspress med detta extra tillbehör. Njut av färskpressad juice från citron, lime, grapefrukt och apelsin.

Allting ingår

Gillar du juice? Denna BPA-fria citruspress gör det enkelt. Allting ingår. Sil för fruktköttet, själva pressen och en juicebehållare med pip så att du enkelt kan hälla upp juicen.

Från lime till grapefrukt

Pigga upp både smaklökar och recept med citruspressen på 1 liter. Den förvandlar citrusfrukt till juice och lämnar fruktköttet i silen. Gör enkelt din egen färskpressade juice.

Tål maskindisk

Precis som övriga tillbehör till K400 Artisan-blendern kan citruspressen läggas direkt i diskmaskinen. Njut av nypressad juice utan att bekymra dig för disken.

Varför är det nyttigt med citrusjuice?

Förutom att färsk citrusjuice väcker smaklökarna och är uppfriskande handlar det också om näringsvärden.

Du får vitaminer, mineraler och lösliga fibrer från saften av apelsiner, citroner, lime och grapefrukt – och så den goda smaken, förstås.

KitchenAid K400 Artisan-blendern kan bli din citronpress eller apelsinjuicemaskin på ett ögonblick med denna praktiska citruspress.

Lägg till den i din morgonrutin eller en god helgfrukost.

Healthy food on the go

Bättre liv med färger

Att ha många färger på tallriken är ett bra sätt att skapa en balanserad kost. Grön kiwifrukt, röd grapefrukt, gul potatis, lila aubergine... mycket färg ger varierad kost.

Du kan göra egen juice med en citruspress som extra tillbehör och även göra goda smoothies med K400 Artisan-blendern.

Den är kraftfull nog för att göra dina skapelser perfekt lena och smakrika. Du kan lägga frukt, nötter, frön, grönsaker och till och med is i kannan.

A colourful diet for life

Tillbehören
anpassas
efter ditt liv

Gör K400 Artisan-blendern perfekt just för dig med extra tillbehör så du kan förvara mixer och röror och enkelt ta dem med dig.

SÖK BLAND TILLBEHÖR ›
accessories

Citruspress på 1 l – tillbehör till blender 5KSB1CPA

Med en citruspress får du i dig vitaminer, och det är ett bra verktyg för en hälsosam livsstil. Omvandla K400 & K150 Artisan-blendern till en juicepress med det här tillbehöret på 1 l. Den består av en juicebägare med handtag och hällpip, fruktköttskorg och press. Skapa enkelt färska citrusjuicer av lime, apelsiner, grapefrukt och mycket mer. Häll dem i ett glas för att dricka eller tillsätt dem i skapelser som citronpaj, citron och vitlöksmarinad eller till och med soppa på morot och rosa grapefrukt! Njut av en ljuvlig eftersmak. När du är klar lägger du alla delar av citruspressen i diskmaskinen. K400 & K150 Artisan-blendern kan även användas med en rad extra tillbehör som säljs separat av KitchenAid. Beroende på dina vanor kan du skapa och spara blandningar i olika storlekar och ta med dem till jobbet, gymmet eller när du ska bort. Välj en 500 ml take away-mugg (som är praktisk när du vill ta med dig smoothies och juice), små muggar på 200 ml och en packare för tjockare blandningar

Dokument och registrering

Registrera din produkt
Registrera din produkt för att förbättra din upplevelse av KitchenAid hushållsapparater: få exklusiva erbjudanden och kampanjer, tips och knep och mycket mer.

Söker du matinspiration?

SE ALLA RECEPT
Looking-for-some-foodie-inspiration

Den perfekta smaken med K400 Artisan-blendern

UPPTÄCK DEN
BLENDERS
top
Välj en annan produkt

Jämför

Jämför produkter

Du får inte köpa fler än 3 produkter. Ta bort en produkt innan du lägger till en ny.