Skip the navigation

GLASSMASKIN

5KSMICM

Glassmaskin för köksmaskiner för hemmagjorda slushies, sorbets och mera.

kr 1 999,00

 • Checked

  Kostnadsfri standardleverans på beställningar över 975 kr

 • Checked

  14 dagars gratis retur

 • Checked

  100% säker betalning

Förvandla ditt kök till en glassbar

KitchenAid-skålen till glasstillverkning förvandlar köksmaskinen till en glassmaskin. Du kan skapa läcker, krämig hemgjord glass, men det är inte allt. Den gör gelato, sorbet eller fryst yoghurt med alla typer av ingredienser.

Gjord för KitchenAid-köksmaskiner (1)

Gör upp till 1,9 l hemgjord glass

Frysta godsaker på mindre än 30 minuter

Skålens frystid är 16 timmar

Enkel installation

Öppen skål för att enkelt lägga till ingredienser

Vad finns i förpackningen?

Med KitchenAidsskål till glasstillverkning 5KICA0WH, som används tillsammans med din pålitliga köksmaskin (1), har du allt du behöver för härliga, iskalla desserter.

Sätt igång! Dags för glass

Du är bara 30 minuter bort från himmelska frysta godsaker med vår nya och förbättrade skål till glasstillverkning (exklusive förberedelsetid).

Skål till glasstillverkning för läcker glass! Mums.

Fäst vår smarta glasskål på köksmaskinen (1), så kan du snart göra alla typer av smaker och experimentera med ingredienser och toppingar. Från klassisk vaniljglass, till mango mochi eller varför inte en björnbär- och hibiskussorbet. Det finns så mycket att prova.

Mixer-attachments-ice-cream-maker-person-pouring-caramel-into-ice-cream-maker-bowl

Gör plats i frysen

Alla älskar glass, eller hur? Därför har vi gjort KitchenAid-skålen för glasstillverkning bättre än någonsin. Vår nya och förbättrade glasskål har gjorts smartare för ännu bättre resultat, och är nu mer hållbar. Skålens mått är 17,8 x 27,9 x 21,6 cm (HxBxD) och rymmer generösa 1,9 l glass (från högst 1,4 l smet), så kom ihåg att kontrollera att den får plats i frysen. Om du alltid förvarar den i frysen så står den redo och väntar när du blir sugen.

Mixer-attachments-ice-cream-maker-stand-mixer-with-ice-cream-maker-on-a-kitchen-counter

Drivs av din KitchenAid-köksmaskin

Undrar du hur du gör glass hemma med en skål till glasstillverkning? Bli snabbt expert med den här skålen till glasstillverkning. Den passar de flesta köksmaskiner med fällbart drivhuvud och lyftarm (1) och ersätter den vanliga skålen och vispen. Du kommer att upptäcka att monteringen gör att skålen enkelt går att ansluta till köksmaskinen så att du kan börja göra dina favoritrecept direkt. 

Mixer-attachments-ice-cream-maker-stand-mixer-with-ice-cream-maker-next-to-ice-cream-on-a-kitchen-counter

Frysta godsaker på mindre än 30 minuter

Ja, det går verkligen så snabbt! Tänk bara på att ställa skålen till glasstillverkning i frysen i god tid (minst 16 timmar eller över natten), eller förvara den alltid i frysen, så kan du göra din favoritglass på mindre än en halvtimme (3).  

Vi har sett till att skålen håller sig kall längre (2) så att du har mer tid på dig att skapa den tjocka och krämiga konsistens du är ute efter. I den generöst tilltagna skålen kan du göra 1,9 l glass, där den ursprungliga volymen inte får överstiga 1,4 l – det räcker åt alla (om du vill dela med dig!)

Mixer-attachments-ice-cream-maker-tilt-head-stand-mixer-with-ice-cream-maker-bowl-filled-with-ice-cream

Blandredskap för snabb, grundlig blandning och krämigare resultat

Slipp kornig och grynig glass med den här smarta skålen till glasstillverkning. Ju snabbare blandningen fryser när du gör glass och ju mindre iskristaller, desto jämnare blir resultatet. Vid kärning roterar i skålen till glasstillverkning för att snabbt och grundligt blanda för snabblandredskapet och jämn frysning. Den sprider ut och skrapar de små iskristallerna från väggarna i den frysta skålen och blandar in luft, för att skapa en tjock och drömlik konsistens.

Kom ihåg att använda frysskålen så snart du tar ut den ur frysen, eftersom den börjar tina direkt. Snart kan du njuta av din läckra skapelse!

Mixer-attachments-ice-cream-maker-ice-cream-maker-bowl-in-freezer-drawer

Lätt att rengöra efter allt det roliga

Låt oss vara ärliga, att städa är ingen favoritsyssla. Därför har vi gjort det så enkelt som möjligt. Blandredskapet och drivenheten går att diska i diskmaskinen. Frysskålen däremot ska handdiskas när den har nått rumstemperatur. Sedan är du redo för nästa omgång.

NadinegcGlauchau, Tyskland

Gör superkrämig glass. Skålen till glasstillverkning från KitchenAid övertygade oss alla. Efter att du har fryst skålen i minst 16 timmar förbereder du glassblandningen. Häll sedan blandningen i den igångsatta maskinen. Efter 15–20 minuter har du gjort en mycket krämig glass. Den enkla hanteringen och de oändliga möjligheterna att skapa fantastiska glassar är en klar fördel med detta fantastiska tillbehör. Ett absolut måste för glassälskare.

Läs alla recensioner
img-testimonial-SE

Ta en titt på detaljerna

Vad säger andra användare?

Ansvarsfriskrivning
 1. Glasskålen är kompatibel med alla köksmaskiner med fällbart drivhuvud från KitchenAid förutom modellerna 5KSM3311X. Även kompatibel med alla köksmaskiner med hävarm förutom modellerna 5KPM5, 5KPM50 och 5K5.

 2. Jämfört med tidigare modell 5KICA0WH.

 3. Exklusive förberedelsetid.