Skip the navigation

EXTRA INGREDIENSBRICKA

5KSMFT

2 års garanti

Ingrediensbricka för förlängning av köttkvarnen, tillbehör för alla köksmaskiner.

kr 599,00

  • Checked

    Kostnadsfri standardleverans på beställningar över 975 kr

  • Checked

    14 dagars gratis retur

  • Checked

    100% säker betalning

Tänk stort med en stor bricka

Gillar du vår köttkvarn, vårt korvhorn eller vår passertillsats? Då kommer du att älska det här matarbordet (1). Bara fäst den så kan du göra mer av det du gillar eller göra storkok där hemma.

För köttkvarnen 5KSMFGA, korvhornet 5KSMSSA, passertillsatsen 5KSMFVSP

Matarbord 31x19 cm för ingredienser

Delarna som kommer i kontakt med livsmedel tål maskindisk

Bearbeta mer mat enkelt

Önskar du att du kunde göra mer på en gång? När du använder vår köttkvarn till köksmaskinen – antingen med eller utan korvhornet eller passertillsatsen – kan du med denna praktiska matarbordstillsats (5KSMFT) hantera fler ingredienser samtidigt. Perfekt om du har många munnar att mätta.

Mixer Attachments Ingredient Track Extension Pack with tomato

Passar med våra populäraste delar, som används tillsammans med köksmaskinen

Denna matarbordstillsats till KitchenAid-köksmaskinen är speciellt utformad för att fungera med köttkvarnen (5KSMFGA), det medföljande korvhornet (5KSMSSA) eller passertillsatsen för frukt och grönsaker (5KSMFVSP). Alla säljs separat.⁽¹⁾. Montera delen på en KitchenAid-köksmaskin och sätt sedan på det större matarbordet.

Du kan hantera fler ingredienser samtidigt, utan att stänga av och starta maskinen eller behöva göra två eller flera satser. När du har bra flyt vill du ju bara fortsätta.

Mixer Attachments Ingredient Track Extension Pack pushing food

Gör så mycket att det räcker åt alla

Du kan lita på det här större matarbordet när du ska göra tillräckligt många korvar för hela familjen, ändlöst antal falafel för en fest eller passera så många tomater att du kan fylla frysen med pastasås. Inget jobb är för stort och alla kan få så mycket de vill!

Oavsett om du maler, hackar eller passerar, ger matarbordet på 31x19 cm från KitchenAid dig mer utrymme. Så fortsätt och lasta på ingredienser till salsa, sylt, korv, hamburgare eller köttbullar.

Mixer Attachments Ingredient Track Extension Pack in the dishwasher

Enkel att rengöra

Matarbordet från KitchenAid kan verkligen inte vara enklare att rengöra. Du kan tryggt ställa det i diskmaskins övre ställ, eller diska det i varmt vatten med diskmedel. Svårare är det inte.

Ta en titt på detaljerna

Vad säger andra användare?

Ansvarsfriskrivning
  1. För matarbordet krävs köttkvarnsmodellen 5KSMFGA (säljs separat). Den är dessutom kompatibel med modellens korvhornstillsats 5KSMSSA eller passertillsats för mat och grönsaker 5KSMFVSP. Inte kompatibel med köttkvarnen 5FGA, som inte tillverkas längre.