Hem>Tillbehör>Tillbehör för Köksmaskin> KÖTTKVARN OCH KAKMÅTT 5KSMFGCA
KÖTTKVARN OCH KAKMÅTT 5KSMFGCA
Guarantee_2Y
5KSMFGCA - 859711637610

Matkvarn för att finfördela ingredienser som kött, fisk, grönsaker, örter och hårdost. Detta paket levereras med en kakpress för att skapa perfekta kakor.

Vill du beställa den här produkten?

SKICKA ETT E-POSTMEDDELANDE TILL MIG NÄR DEN ÄR TILLGÄNGLIG

Om du vill kan du få ett e-postmeddelande när den är tillgänglig igen.

Vald färg Vit

Observera att din e-postadress behandlas i enlighet med vårt sekretessmeddelande

Produkten läggs till i kundvagnen

Fortsätt till kassan

KÖTTKVARN OCH KAKMÅTT 5KSMFGCA

Köttkvarnen (matkvarn) är en KitchenAid-favorit och inte bara för kött. Den drivs av din KitchenAid-mixer och gör att du snabbt kan hacka, riva och mala färska ingredienser. Du kan göra näringsrika rätter som köttfärslimpa, falafel, salsa och hamburgare från grunden hemma. Dess grova (6 mm) eller fina (4,5 mm) malplattor i rostfritt stål maler och hackar - och den är också idealisk för att smula och smula och riva torrt bröd, grönsaker, frukt, nötter och ost. Den har en avtagbar bricka och levereras med en praktisk matskjutare, för att leda ingredienserna säkert mot malplattorna. Med kakpressen och kakformaren, som har 4 olika former, kan du göra imponerande professionella kex, hemma, med lätthet. Sätt bara på köttkvarnstillbehöret, fyll på med degen, välj din form och resten är gjort åt dig - utan att du behöver fylla på och spruta. Tillverkad av rostfritt stål är den hållbar och lätt att rengöra.

Dokument och registrering

Registrera din produkt
Registrera din produkt för att förbättra din upplevelse av KitchenAid hushållsapparater: få exklusiva erbjudanden och kampanjer, tips och knep och mycket mer.
top
Välj en annan produkt

Jämför

Jämför produkter

Du får inte köpa fler än 3 produkter. Ta bort en produkt innan du lägger till en ny.